Thai Market Fredrikstad

Det har ikke vært ofte, kanskje aldri, at jeg lager er blogginnlegg bare for å skrive at vi har vært ute og spist. Men denne gangen føler jeg både for å skryte av restauranten og at jeg vil anbefale den videre fordi jeg ønsker at dere også skal få oppleve det samme som vi gjorde i går. Vi tok en spasertur på brygga og valgte å stoppe ved Thai Market. Det angret vi ikke    på.https://www.thaimarket.no

For det første er det kanskje max to ganger i året at mannen og jeg har tid og/eller råd til å dra ut på en date. For det koster penger usnsett om man velger å gå på en ordentlig restaurant eller om man bare kjøper seg en latte og en wrap på Espresso House (ikke at det er noe dårligere, altså. Jeg har alltid kost meg der også). Men i går bestemte vi oss for å kose oss, uten å tenke for mye på lommeboka. Ikke at vi kunne brukt 2000,- på en champagne, men det hadde vi aldri gjort uansett om vi hadde hatt økonomi til det, så det er og blir aldri noe  alternativ. Men vi hadde da altså en av de aller beste restaurantopplevelsene noen sinne og kom ut av det med en regning på 1500,-. Vi hadde to forretter, to hovedretter, to desserter, 3 øl, 1 cola og 1 cappuccino.

Både mat og service får terningkast 6 fra oss. For en meny! Utrolig spennende smakskombinasjoner og ikke minst en dessertmeny med både mange alternativer og ikke minst ANDRE alternativer enn hva «alle andre» restauranter tilbyr. (Det eneste som mangler på dessertmenyen til Thai Market er våre (Frøken Holms) konfektbiter) …. Hint-hint!

Vi hadde to ulike servitører i løpet av de 3 timene vi var der. Ei supersøt, blond, polsk jente som snakket greit norsk, men enda bedre engelsk. Og ei norsk, lys jente med tatoverte armer. Ikke at utseende til servitørene har noe som helst å si, men vi vet ikke hva de heter og vil beskrive dem, for at denne tanken kanskje kan komme frem til riktige personer. Vi uttrykte vår nøye i går, men etter å ha fordøyet det litt, kjenner vi et enda større behov for å si TUSEN TAKK!

Dette er hva vi valgte på menyen:

440. Hoy Maleng Po

149,-

wokede blåskjell med chilipaste og basilikum

 

450. Kung Ped Ped

139,-

grillede tigerreker med chili, koriander og hvitløk

 

750. Crispy Duck à la Thai Market

599,-

serveres med sweet chili saus, rød curry og hoisin saus, papaya, agurk, purreløk og fersk chili

for 2 personer

 

800. Tempurafritert banan

129,-

serveres med vaniljeis, friske bær og sjokoladetopping

 

840. Søt suppe av kokosmelk

139,-

med fersk frukt, hjemmelaget knekk og sorbé 

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *