Raffaello – Søstra til Ferrero

Dette er en av mine absolutte favoritter å lage til jul! I tillegg til Snickers og troika (!!) Jeg er en skikkelig søtmoms, og synes derfor det er så utrolig gøy å finne opp en sunnere variant av alle de godsakene vi vanligvis kjenner til som er fulle av sukker.. Her får dere oppskriften på Raffaello! Nam!

3 dl kokosmasse

1 dl kremfløte

200 gr hvit sjokolade (f.eks Cavalier)

20 hassenøtter eller mandler

Ekstra kokos til å rulle kulene i.


-Smelt hvit sjokolade og fløte over vannbad. Ikke la det bli for varmt, da kan sjokoladen klumpe
seg.
-Rør inn kokosmasse, men hold igjen litt så massen ikke blir for tørr. Tilsett resten når du
ser at det trengs. Massen skal kunne formes til kuler, men ikke være tørr.
-Ta en bit av massen, press en hasselnøtt inn i midten og trill en kule. -Rull kulen i kokos.

Oppbevares i tett boks i kjøleskapet i inntil 3 uker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *