Saftige muffins | Lavkarbo

Disse er superenkle å lage og piskes lett sammen i en bolle med håndvisp.

De er laget på mandelmel, så de er glutenfrie. De er søtet med stevia og sukrin (blanding for best mulig smak), så de er sukkerfrie. Disse er laget med smør og fløte, men blir helt supre med kokosolje og kokosmelk også.

Du kan lage de helt naturell, eller du kan tilsette det du vil av bær, nøtter eller hakket sjokolade. Jeg anbefaler å legge det du velger på toppen, ellers har det lett for å synke ned i bunn under steking. De er like gode uansett om for eksempel blåbærene ligger i bunnen, men det blir litt mer klinete.

Oppskrift til 8 Muffins

80 gr smør smeltes

50 gr sukrin

2 ts bakepulver 

3 dl finmalte mandler

1 ts vaniljepulver

15 dråper stevia naturell

2 egg

2 ss fløte

Slik gjør du:

-Smelt smøret og rør inn sukrinen. Pisk inn resten av ingrediensene og fordel i muffinsformer.

-Legg ønsket fyll på toppen

-Stek på 170’c i 20 minutter (sjekk dem etter 16-17 minutter)

-Avkjøl

Ta gjerne en titt i nettbutikken min. Klikk på bildet under:

Foto: Aleksander Bergli Olsen

Kjøkkengaarden fredrikstad. bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *