Sjekk hva vi fikk for bare 170,- !!!

Best før – ikke dårlig etter! Slagordet klinger bra i min munn i hvert fall. Vi har vært på Holdbart igjen! Det kan vel kanskje se ut som om vi er noen skikkelige pølsomanere i denne familien nå. Det er vi egentlig ikke, altså. men når det er skikkelige pølser med over 80% kjøtt, da går dem inn under kategorien sunn-nok hverdagsmat. Når dem i tillegg koster 10,- for TRE PAKKER, fordi de snart går ut på dato, DA blir fryseren fylt opp her hos oss. I tillegg fant jeg masse økologiske varer som ble med hjem i dag.

Dette er varer jeg aldri trodde jeg skulle finne på Holdbart. Egentlig er jeg litt lei meg for at de er der, for det betyr vel dessverre at det ikke selges nok av dem i vanlig dagligvare. Eller så er det jo lov å håpe at det bare er en engangsgreie med overproduksjon eller noe. For produktene fra Rørosmeieriet er alt for gode til å bli solgt til vanlig pris i butikkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *