Annonsebanner til The Workout. Bilde.

Sjokolade crêpes

Det er mye jeg elsker og pannekaker er en av tingene. Spesielt supertynne, franske crêpes. Men det jeg elsker enda mer enn pannekaker er sjokolade. Og hva kan da være mer perfekt enn SJOKOLADE-CRÊPES?

Sjokolade Crêpês

110 gr romtemperert naturell kremost
4 store egg
2 dl mandelmel + 1 ts fiberhusk
1 ss tagatesse
½ dl melk
1 ss kakaopulver
En klype salt
Smør til steking

Slik gjør du: 

Finn frem et stort, rent oh litt fuktig kjøkkenhåndkle og legg det flatt på benken.

I en blender blander du sammen kremost, egg, mandelmel, søtning, melk, sitronskall og salt. Kjør til alt er godt blandet.

Finn frem en stekepanne og skru komfyren på medium varme. Smelt en liten klatt smør i panna.

Når smøret er smeltet, har du en liten øse røre i panna og brer det forsiktig utover med baksiden av øsa eller en pancake-smoother. Crepês skal være nesten like tynne som papir.

Stek til du ser at røren er stivnet og kantene på crepên begynner å krølle seg litt. Snu pannekaken med en god, skarp stekespade og stek på andre siden.

Når den er ferdig legger du den på den ene siden av kjøkkenhåndkleet du har på benken og fortsett å legge hver og en oppå hverandre etter hvert som de blir ferdige.

Legg den andre halvsiden av håndkleet over pannekakene. Dette er for å beholde saftigheten i dem.

Server pannekakene med bær og krem eller cottage cheese og god dasj med fibersirup.

Ta gjerne en titt i nettbutikken min. Der finner du både råvarer til sunnere bakst, håndlagede konfekter og bakemixer, samt sukkerfri godis og drikke. Klikk på bildet under.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *