Tatt på senga!

Jeg er jo bare 25. Så det å feire 40 år føles ganske spesielt, hehe….

Jeg har sagt i fra til min kjære mann og noen venner at jeg ikke kommer til å lage noen fest, men at jeg blir glad hvis noen gidder å gjøre noe for meg. Jeg blir fort sliten for tiden, og synes ikke det er verdt å slite meg helt ut på å lage en fest for meg selv, hvis jeg skal bli liggende rett ut i en uke etterpå.

Jeg fikk vite svært lite i ukene opp mot denne helga og mannen har vært veldig «rar». Men jeg visste at NOE skulle skje i dag, så jeg lot han bare være og synes det var moro at han holdt på. Jeg fikk beskjed om å ikke legge noen planer etter kl.17 i dag, den 20 mai.

Så da en av mine gode venninner, Merete, ringte og spurte om vi kunne finne på noe I GÅR, sa jeg umiddelbart ja til det. Jeg hadde ingen planer og gikk egentlig og gledet meg til en overraskelse på søndag. Merete hentet meg tidlig, vi dro på stranda og koset oss i noen timer også var planen å kjøre til Fredrikstad for å gå ut å spise på brygga og ta en helaften sammen. Lite visste jeg om at det var NÅ jeg skulle bli overrasket! Så det lille jeg trodde jeg visste, det visste jeg altså ingen ting om! Nå ble det bursdag!

 

Flere av mine nære venner, familie og noen jeg aldri hadde trodd skulle komme, men som jeg ble veldig glad for å se. Noen jeg savnet også, men sånn er det vel alltid på sånne arrangementer. Kvelden var fantastisk. Jeg fikk en drøm av en kake fra jenta som startet som praksiskandidat hos meg på Frøken Holms Kafé i 2013, og som i dag er en av mine aller beste venn som jeg er utrolig glad i! Bursdag

For de av dere som ikke vet det, så er bildet på den nederste kaka tatoveringen jeg har på ryggen, og bildet på kaka i midten er tatoveringen på armen min og bildet på toppen er logoen på drømmefirma mitt, som jeg endelig har fått opp igjen www.frokenholm.no 

Jeg ønsket meg bare én ting i år og det var penger til å dra på misjonsreise til et barnehjem i India i november. Turen koster litt, så jeg kan ikke forsvare å betale den selv. Og i går fikk jeg altså et bidrag på hele 6.150,-  som jeg kommer langt på vei med.

Har du lyst til å bidra? Så kan alle beløp fra 1,- og oppover vippses til 40391922.

Her kan du lese mer om arbeidet som gjøres i India: http://www.globalaid.no

 

 

 

Bursdag

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *