Vanilje- & jordbærmilkshake – Deilig, søt og kald

Jeg elsker milkshake! Og jeg vet at flere med meg gjør det. Her skal dere få en superenkel oppskrift på en proteinrik, fyldig, søt og frisk variant. Helt uten tilsatt sukker, og du trenger ikke iskrem for å lage denne. Noe jeg synes kan være litt stress noen ganger når man har lyst på en milkshake i farta.

milkshake. bilde

Som jeg har nevnt så mange ganger før, så ELSKER jeg proteinpulveret fra SISU. I denne milkshaken er det nettopp dette jeg har brukt. Jeg valgte «Stracciatella (vanilje)», og det er hemmeligheten bak både smaken og fylden i denne shaken.

milkshake. bilde

Det eneste du trenger for å lage denne shaken er vann (eller melk om du vil), proteinpulveret og frosne jordbær. Jeg pisket litt kremfløte og hadde på toppen sammen med en sykt god jordbærsaus fra TheWorkout. Men det er ikke nødvendig, altså. Det satte bare en ekstra piff på hele herligheten også ser det jo enda bedre ut.

Slik gjør du: 

I en blender tar du 3 dl vann (eller melk), 1 scoop Stracciatella proteinpulver og en stor neve frosne jordbær. Her kan du egentlig bruke hvilke bær du vil. Kjør blenderen til alle bærene er most. Hell over på glass og nyt.

Hvis du vil ha krem og saus på toppen, så lettpisker du litt kremfløte i blenderen du nettopp brukte (mindre oppvask og det går veldig raskt). Topp med deilig jordbærsaus. Denne sausen finnes også i karamell, sjokolade, hvit sjokolade og mange andre smaker. Du finner alle ved å klikke på bildet under:

Har du lyst på håndlaget, lavkarbo, sukkerfri og glutenfri konfekt, så ta gjerne en titt inn i nettbutikken min som endelig har åpnet. Du finner den på www.frokenholm.no eller ved å klikke på bildet under.

Lavkarbo nettbutikk. Bilde

Oppskrift på en annen deilig drikke nå i varmen, finner du HER.

Lavkarbo konfekt. Bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *