Spinat- og grønnkålsomelett – Næringsbombe!

Jeg har en tendens til å lage meg den samme frokosten hver eneste dag i lange tider, før jeg evnt. bytter den ut til noe annet som også varer i lang tid. I over en måned nå har jeg spist grøt til frokost nesten hver dag. Forskjellige typer grøt. Havregrøt, byggrynsgrøt, chiagrøt…. Men nå kom jeg til et punkt hvor jeg bare ikke klarte å svelge mer grøt. Og vipps så har denne uken bestått av omelettfrokoster! Jeg er egentlig ikke så veldig glad egg, men siden det er så sunt (spesielt hvis du velger økologiske egg), så prøver jeg å få det i meg på en eller annen måte hver dag. Og hvis jeg har masse digg oppi omeletten eller blandet inn i eggerøra, så synes jeg det er kjempegodt. Her får dere en superenkel oppskrift på omelett med grønnkål, spinat, løk og hvitløk.

Omelett med grønnkål. Bilde

Du trenger: 

1 fedd hvitløk

1/4 løk

3 egg

1 neve spinat

1 neve grønnkål (uten stilk)

Litt olje

Litt salt

 

Slik gjør du: 

-Knekk eggene i en liten bolle og visp de godt sammen med en gaffel

-Finhakk løk og hvitløk og fres dette et par minutter i olje på medium varme

-Ha i grønnkål og spinat og stek til spinaten har blitt myk og begynt å «falle sammen»

-Hell eggene over, skru ned varmen til minste temperatur og sett på lokk

-La det stå i 5 minutter, så omeletten rekker å stivne

-Server gjerne med litt rømme eller annen god dressing

 

PST! Nå kan du forberede deg på neste vinter ved å kjøpe Reima barneklær til HALV PRIS!! Klikk på bildet og se alle tilbudene!

 

Reimatec. Bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *