Påskeegg med crispy kinderkrem

#inneholder sponset produkt

Wow! Kinderegg!

For en uke dette har vært! Det som skulle være en liten «sniktest» på den kommende nettbutikken, endte opp med å bli en 200% jobb! Det var jeg virkelig ikke forberedt på! Den dagen jeg la ut på Facebook at folk nå kunne bestille Lavkarbo Snickers-konfekt og Bounty-konfekt via en midlertidig vipps-butikk, så var tanken min bare å sondere terrenget litt… Sjekke om det var marked for det jeg drømmer om; Nemlig en nettbutikk med håndlaget, sukkerfritt og glutenfritt godis, kaker, kakemixer, frokostblandinger etc. Jeg tenkte at jeg kanskje kunne starte litt i det små, og se om noen i det hele tatt var interessert, før jeg valgte å bruke mangfoldige tusen på å få satt opp en ordentlig nettbutikk på frøkenholm.no.

Lite visste jeg om at jeg de neste 10 dagene skulle få over 300 ordre, lage mer enn 5000 konfektbiter, mer enn 15 kilo granola, skaffe meg produksjonskjøkken, kontor og lager! Men her sitter jeg, da. På det nye kontoret mitt og puster lettet ut over at jeg klarte å komme i boks med alle bestillingene før jeg drar på bryllupsreise! For jeg skal ærlig innrømme at det var en liten periode hvor jeg ikke hadde kontroll i det hele tatt og var 100% sikker på at jeg ikke skulle klare å komme halvveis en gang før avreise på mandag. Men i går kveld satte pakket jeg den siste konfektboksen, og la inn beskjed på vippsbutikken om at jeg tar en liten pause. Jeg er tilbake i uke 16, og da håper jeg det ligger masse bestillinger og venter på meg! For da skal jeg være KLAR! På en helt annen måte enn jeg var da denne stormen tok meg forrige mandag. Pjuh……  Det er forresten også veldig moro at produktene mine også allerede selges fra en lokal kaffebar her i Sarpsborg, Kaffedilla. Og det å ha sine egne produkter i salg side om side med Summerbird, ja det gjør en sliten bakegründer glad i hjertet sitt…

frøken holms konfekt. Bilde

Hvis du har lyst til  bestille konfekt fra meg, så kan du gjerne legge igjen en bestilling. Alt som kommer inn mens vi er på bryllupsreise, vil bli produsert i den rekkefølgen bestillingene har kommet inn, og sendes fortløpende etter 12.april.

Måten du gjør det på, er å logge deg inn på Vipps, så velger du «betal» (ikke «vipps en venn»), så skriver du 140201 i søkefeltet, da kommer «Frøken Holm» opp. Klikk på den, så ser du hele butikken min. Nå er det 3 spiselige produkter der, kurs og hefter. Men når nettbutikken åpner i mai, så vil dere finne mange flere produkter, og det gleder jeg meg til.

frøken holms konfekt. Bilde

Nå som påsken nærmer seg, vil jeg dele en deilig oppskrift med dere. Nemlig påskeegg eller kinderegg fyllt med crispy melkekrem. Nesten som kinderegg, bare enda bedre! Nam! Jeg har valgt å lage noen med crisp og noen uten. Siden denne crispen inneholder litt karbohydrater, så er det nok noen av dere som ikke ønsker å bruke den. Men oppskriften er den samme, bare dropp å tilsette crisp.

Lavkarbo kinderegg. Bilde

Dette trenger du: 

1-2 silikonformer (jeg kjøpte mine på Søstrene Grene til bare 19,-)

200 gr sukkerfri sjokolade. Jeg bruker denne eller denne.

100 gr sukkerfri, hvit sjokolade. Jeg bruker denne

4 ss kremfløte

150 gr naturell kremost. Jeg bruker Philadelfia.

1 ss tagatesse (eller 15 dråper stevia naturell)

1 dl Sun Crisp. Kjøpes HER (Valgfritt. Du kan droppe å bruke dette)

Lavkarbo kinderegg. Bilde

Slik gjør du: 

-Smelt den sukkerfrie (brune) sjokoladen over vannbad.

-Hell sjokoladen i silikonformene og «velt den rundt» slik at den dekker innsiden av formene.

-Hell så den overflødige sjokoladen tilbake i skåla du smeltet den i.

-La silikonformene ligge opp/ned på et bakepapir, så alt som ikke sitter fast på «veggene» (det som skal bli skallet) renner ut.

-Snu formene tilbake riktig vei igjen og sett dem i kjøleskapet.

-Hold sjokoladen du har igjen varm og flytende, den skal du dekke bunnen på eggene med etterpå.

Lavkarbo sjokolade påskeegg. Bilde

-Varm opp kremfløten med tagatessen (stevia).

-Knekk opp den hvite sjokoladen og smelt den inn i den varme fløten.

-Sett denne blandingen kaldt i 10-15 minutter.

-Bruk en gaffel og rør litt i kremosten, slik at den blir myk og glatt.

-Bland sammen sjokoladefløten og kremosten.

-Hvsi du skal ha sun crisp i eggene dine, blander du det inn nå.

-Nå er sjokoladeskallene stive, og du kan fylle dem med melkekremen.

-Fyll skallene bare NESTEN helt fulle, for du skal ha plass til sjokolade også.

-Bruk så resten av den smeltede sjokoladen og dekk over melkekremen.

-Avkjøl (gjerne i fryser, da er det lett å presse eggene ut av formene uten at de blir ødelagte)

-Oppbevares kaldt i inntil 2 uker

-Kan fint fryses også

Lavkarbo sjokolade påskeegg. Bilde Lavkarbo sjokolade påskeegg. Bilde

kinderegg

Sun Crisp kan også brukes til å lage Crispo-sjokolade. Det finner du oppskrift på HER.

Sukkerfri crispo. Bilde

kollagen. Bilde

Kjøkkengaarden fredrikstad. bilde

One Comment

  1. Lise Pettersen

    Ser ille godt ut?
    Takk for et flott fermenteringskurs på tirsdag. Her bobler det på kjøkkenbenken?
    Ønsker dere en flott bryllupsreise og riktig god påske??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *