Lavkarbo sjokolademousse – Og GIVEAWAY!! + rabattkoder

#inneholder reklamelenke

Dette her, dere! SJOKOLADEMOUSSE! Det ser ut som dessert, det smaker som dessert, men det kvalifiserer til et fullverdig måltid! Kan det være mulig, da? -tenker du kanskje… Men det er helt sant! Det høres kanskje rart ut når jeg sier at denne moussen inneholder alt du trenger av næring i ett måltid, men når du tar en titt på oppskriften, så forstår du det. Og du! Ikke bli skremt av ingredienslista. Jeg lover deg at det ikke smaker sånn du kanskje kan tenke deg utifra innholdet. Dette er bl.a en perfekt måte å øke proteininntaket sitt på!

Lavkarbo sjokolademousse. Bilde

Dette trenger du til 2 store porsjoner sjokolademousse: 

1 moden avocado

2 scoop Sisu Choklad proteinpulver (jeg garanterer ikke for like god smak med bruk av annet pulver)

Ekstra kakaopulver for mer sjokoladesmak, 1-2 ss

1/2 dl melk

1,5 dl kremfløte

1 egg (kan sløyfes, men næringsinnholdet vil endres. Erstatt da med 1/2 dl vann)

Evnt. bær eller nøtter til topping

Lavkarbo sjokolademousse. Bilde

Slik gjør du: 

-Pisk kremfløten for seg selv

-Alle de andre ingrediensene kjører du til en glatt krem i en blender eller med en stavmixer

-Bland lett sammen kremene og moussen din er klar til å nytes

-Hvis du lar den stå et par timer i kjøleskapet, blir den enda bedre

-Server gjerne med litt bær og/eller hakkede nøtter

Lavkarbo sjokolademousse. Bilde

Dette er proteinpulveret jeg bruker, og for dere som kjenner meg så vet dere at jeg aldri legger ut noe her på bloggen som jeg ikke kan gå god for. Som jeg har skrevet tidligere også, så har jeg aldri vært særlig glad i å bruke proteinpulver, fordi jeg ikke har klart å finne et pulver som har god nok smak og konsistens til at jeg har forelsker meg i det. Jeg har pleid å ta en dose proteinshake hver dag, men da har jeg kun skyllet det ned for å få det i meg, og aldri brukt det i bakst eller godis, fordi jeg synes det har ødelagt smaken. Men med dette proteinpulveret endret alt seg. Det har så god smak og en nydelig, helt glatt, tynn og lett konsistens. Så nå lager jeg både proteinkuler og smoothiebowls med dette pulveret. Alle smakene er kjempegode, men favorittene mine er «choklad kakdeg» og «stracciatella». Det kommer snart en nyhet inn i nettbutikken også og den kan jeg LOVE dere at dere kommer til å elske!! MANGO-HEAVEN!  Dere får rabatt i nettbutikken ved å bruke denne koden: bareholm2018.

Lavkarbo Proteinpulver. Bilde

Også lovet jeg dere en giveaway! Og den kommer her. Legg igjen en kommentar på innlegget, og du er med i trekningen av alt det du ser på bildet under her. Disse varene er sponset av Funksjonellmat. Og der får dere også rabatt ved å bruke denne koden: bareholm.

Lavkarbo giveaway. Bilde

Visste du forresten at de har fått inn SUKRINMARSIPAN!? Den er sykt god! Du finner den HER.

Lavkarbo marsipan. Bilde

Jeg har laget et påskehefte i år med 19 deilige oppskrifter på bl.a Twix, Kinderegg, sjokoladefontand, geléfigurer og mye annet godt! Alle oppskriftene er glutenfrie og sukkerfrie og passer til deg som spiser lavkarbo uansett om det er for å være frisk eller for å gå ned i vekt. Heftet er også ypperlig for de med cøliaki og diabetes. Og du! Følg meg gjerne på Snapchat @frkholms.

Lavkarbo oppskrifter. bilde

Det blir kanskje mye reklame her nå? Beklager det, altså. Men jeg vil så gjerne tipse dere om alle tilbudene dere kan få. Og akkurat nå er det vinterkampanje på Soma.no og masse produkter med kjempegode rabatter! Så ta i hvert fall en titt dersom det er noe du trenger. Klikk på bildet.

Kjøkkengården Fredrikstad. Bilde

80 Comments

 1. Lena

  Jeg følger deg på både Snapp, Instagram, face og på bloggen
  Du er virkelig inspirerende? Mange gode oppskrifter! Prøvd stort sett alle og de smaker himmelsk. Lykke til med utdannelse og jobb. God helg ❤

 2. Laila Kleveland

  Jeg er en ny følger på bloggen og instagram kontoen din 🙂 En av de få bloggene som ikke skuffer når det gjelder smak og næringsinnhold! Tusen takk <3

 3. Beate Kristin Andersen

  Følger din blogg, og du har så mange fine oppskrifter .
  Har prøvd mange også Elisabeth , og ønsker å vinne dette, så jeg kan bake mye fint til familien i påsken ????

  Har også begynt kost omlegging og da er dette å vinne perfekt ??

  1. Elisabeth Groth

   Så hyggelig at du har prøvd oppskriftene mine og liker dem. Jeg ønsker deg lykke til i trekningen av denne gaven. Jeg bruker en tilfeldig «loddtekker» på nettet, så hvem som helst kan være den heldige 🙂

 4. Camilla

  Hadde vært såååå gull å vunnet denne giveawayen 🙂 Så kunne jeg fått prøve å laget noe av alle de fristelsene du legger ut på siden din eller fra påskehefte ditt :):):)

 5. Lene

  Mmm.. påskeheftet er allerede mottatt og ligger klart til å brukes. Må bare handle med meg de siste ingrediensene- ikke alt de har tilgjengelig i småbutikker på fjellet ?

  1. Elisabeth Groth

   Det forstpr jeg kan bli en utfordring når man ikke har alle butikker i nærheten. Heldigvis blir mer og mer tilgjengelig på nett. Lykke til i trekningen 🙂

 6. Hege Lysø

  Jeg er ny i lavkarbo verden ! Og blir veldig inspirert av din blogg ?? Det hadde vært veldig koselig å vinne litt ingredienser til påskesnop ? takk for positiv inspirasjon ?

 7. Cicilie

  Super give-away fra en super inspirerende dame/jente og på selve dame dagen??? Har begynt et sunnere liv etter inspirasjon fra deg. Mannen min lurte på om jeg var helt sikker på at det jeg hadde med meg hjem fra kurset ditt på tirsdag ikke var laget med sukker for det var jo så søtt og godt ???? Så han er solgt allerede ??

  1. Elisabeth Groth

   Herlig å høre, Cicilie! Jeg er så glad for at jeg kan lære bort hvor enkelt det er å lage sunnere godis som er minst like godt som det som er fullt av sukker 🙂 Også er det gøy når dere deltakere reagerer på hvor enkelt det var å lage 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *