KetoLabben

Norge Rundt med lavkarbokurs | Mat & Godis

Nå er endelig lavkarbokurs for 2018 i gang! Har du lyst til å komme på kurs? I så fall kan du bare ta kontakt med meg! På telefon 40 39 91 22 eller epost: post@elisabethholm.com. Jeg reiser gjerne hvor som helst i det langstrakte landet vårt for å holde kurs. Jeg holder ikke nødvendigvis bare lavkarbo-kurs. Ønsker du kurs i glutenfri bakst eller bare normal, sunn og smart mat og livsstilsendring, så hjelper jeg deg med det også. Jeg er utdannet kokk med bakgrunn som kjøkkensjef på flere restauranter og kaféer, og er for tiden tilbake på skolebenken for å få på plass papirene som kostholdterapaut. Det er utrolig gøy og jeg gleder meg over alt nytt jeg kan lære! Og nå ønsker jeg å dele alt jeg kan av kunnskap og ikke minst all den gode og sunne maten og snacksen med deg og dine venner.

Lavkarbokurs. Bilde

Nå i mars holdes det fire lavkarbokurs her i Sarpsborg. 6., 8., 20. og 22. (De to første er nesten fullbooket nå). Men videre er ikke dato og sted satt enda. Der trenger jeg DIN hjelp!

 

Lavkarbokurs. Bilde

Vil du at jeg kommer til DIN by og holder lavkarbokurs? I så fall må du kontakte meg. Ved et minimum påmeldte på 14 stk, reiser jeg Norge Rundt! Jeg gleder meg enormt til å komme i gang med kurs igjen og håper jeg kan glede og hjelpe mange fler enn bare dem i min egen hjemby.

På kurset vil du lære å lage paier, både søte og salte, pizza med ulike type bunner, brød og rundstykker, pannekaker og vafler, supper, gryter, salater og ikke minst godteri! Iskrem, puddinger, sjokolader, hjemmelaget chips osv. Det er ingen ting vi IKKE kan lage lavkarbo!

 

Lavkarbokurs. Bilde

 

Lavkarbokurs. Bilde

13 Comments

 1. Anna Olaidatter Olsen

  Hei!

  Hvis du – ved en senereanledning, vet at du skal holde kurs i Trondheim (ikke i privat hjem, da jeg har allergi mot husdyr), da ønsker jeg å delta. 🙂

 2. Cathrine Øverland

  Med pr stk, mener jeg pr person på kombikurs. Regner med det blir dyrere enn 850,-? Kunne tenkt meg å få deg til Molde. Da må vi finne en plass med skolekjøkken f.eks?

  1. Elisabeth Groth

   Hei. Ja, godiskurs og matkurs varer i 3 timer og koster 850,- pr person pr kurs. Kombikurs varer i 4,5 time og koster 1050,- 🙂 Jeg kommer gjerne til Molde. Jeg må ha et passende sted for å holde kurset og minimum 14 påmeldte for å reise så langt. Hvis dere som bor der vil hjelpe til med dette, så kommer jeg og holder kurs for dere 🙂

    1. Cathrine Øverland

     Med pr stk, mener jeg pr person på kombikurs. Regner med det blir dyrere enn 850,-? Kunne tenkt meg å få deg til Molde. Da må vi finne en plass med skolekjøkken f.eks?

 3. Pingback: Proteinkuler med smak av kanelbolle -Perfekt snack eller mellommåltid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KetoLabben