Endelig! Påskeheftet er klart for trykkeriet!

Endelig er det klart for nok en bestilling fra trykkeriet. For knapt 2 måneder siden sendte jeg ut flere hundre julehefter med deilige oppskrifter på sunne, sukkerfrie og glutenfrie alternativer til julebakst og godis. Denne gangen er det påsken som står for tur. Noe av det jeg kan friste med i påskeheftet er Kinderegg, Twix-bar, Snickers-bar, Geléfigurer, Sjokoladekake, Kakao, Panna Cotta, Cremé Brulée, Raffaello og mye annet godt. Flere oppskrifter som aldri har blitt publisert her på bloggen. Jeg har storkost meg med å lage dette heftet. Drømt meg bort i en verden av deilig snop som jeg kan spise helt uten dårlig samvittighet! Og forresten! Nevnte jeg at heftet også inneholder oppskrifter på gode frokostalternativer? Så her får du Rundstykker, Scones, Pannekaker og Crêpes også. Du kan bare glede deg!

Heftet går som sagt i trykken til uka og så fort jeg har de her hos meg, starter utsendingene. Det blir trykket opp i et begrenset antall, så hvis du vil sikre deg et hefte, kan du forhåndsbestille ved å vippse 165,- til nummer #140201 (Frøken Holm). Husk å velge «Betal», ikke «Vipps en venn». Legg igjen adressen din på betalingen, så kommer heftet i posten.

Heftet inneholder også informasjon om søtningsmidler og meltyper, hva de kan brukes til, hva de er laget av, hvordan de påvirker kroppen og hvor man får kjøpt de.

Påskeheftet er laget i samarbeid med Kjøkkengaarden i Fredrikstad. Klikk på bildet for flere inspirerende kjøkken, bad og garderober.

12 Comments

  1. Hanne Lindbye Hagen

    Gleden er stor i heimen 😍 Når både mor og sønn må være forsiktige, er det så kjekt når vi har mulighet til å fylle påskeegget med god samvittighet ❤️ Snart avsted for å handle «godteformer».

  2. Åse Svendsen

    Ja takk jeg tar gjerne ett påskehefte;) men er ute på jobb og har ikke tilgang på vipps😳😞 hvordan betaler jeg deg da? Kommer i land den 7. Feb. Og har da vipps;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *