KetoLabben

Lavkarbo | Dessert-frokost | OMG!

Det er jo tross alt fredag. Men allikevel sitter jeg her med en følelse av at jeg BURDE hatt dårlig samvittighet. For det skal jo ikke gå an å spise et så sykt godt, søtt, crunchy, friskt og deilig måltid på en fredag morgen og i tillegg kalle det frokost? Men, jo… Det går faktisk an! Og i tillegg er det veldig enkelt. Spesielt hvis du er så heldig som meg og allerede ha et glass med crunchy nøtter stående på benken og en ferdig oppdelt sjokoladekake i fryseren.

Herligheten i denne skåla består av:

100 gr cottage cheese og 50 gr kvarg med sitronsmak, blandet

2 ss crunchy nøtteblanding (oppskrift HER)

1 lite stykke sjokoladekake delt i små terninger (oppskrift HER)

1 liten neve blåbær

Jeg elsker i disse skålene. Jeg har alle størrelsene og hver størrelse i egen farge. Men jeg tør ikke å bruke de så ofte, for jeg er så redd for å ødelegge de, og derfor brukes de mest til pynt. Men akkurat i dag må jeg si den deilige frokosten smakte ekstra godt fordi den ser så lekker ut i denne skåla.

Innelegget er gjort i samarbeid med Kjøkkengaarden i Fredrikstad. Klikk på bildet for flere inspirerende kjøkken, bad og garderober.

                                               

Oppskrift på deilige, fluffy, amerikanske pannekaker uten sukker, mel og melk finner du her. klikk på bildet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KetoLabben