Annonsebanner til The Workout. Bilde.

Taco-medaljonger | Superenkel helgekos

Gjør dere klare for helg, folkens! Det er snart TACOFREDAG!!

For litt siden la jeg ut en oppskrift på Mini Taco Doughnuts. De er supergode og er puffy/luftige pga innhold av mye egg. Nå har jeg laget en litt annen versjon, som ikke inneholder egg, men er tilsatt litt andre godsaker. De er også mye fastere, som gjør det lett og holde dem i hånda og dyppe de i salsa, rømme, guacamole og hva du måtte ønske. Ps! Her er det myyyyyyyyyye kalorier, selv om det er lavkarbo, så spis med måte! Hvis du klarer, hehe…

      

Dette trenger du:

400 gr karbonadedeig

1 løk

1/2 rød chili

4 ss hjemmelaget tacokrydder (oppskrift HER)

Litt olje eller smør til å steke i

200 gr revet gulost

1 egg

Ca.20 engangs aluminiums muffinsformer (du kan bruke vanlige, men da er det litt vanskeligere å få de løs)

Salat

Hjemmelaget salsa (oppskrift HER)

Rømme eller creme fraiche

Hjemmelaget Gucamole (oppskrift HER)

Fersk koriander

Slik gjør du:

*** Sett stekeovnen på 200´c

*** Varm opp en stekepanne med litt smør eller olje

*** Finhakk løk og chili

*** Stek karbonadedeig, chili og løk

*** Tilsett tacokrydder mot slutten av steketiden

*** I en stor bolle blander du den stekte kjøttblandingen med revet ost og blander inn ett sammenpisket egg

*** Fyll ca 2 ss blanding i hver form

*** Stek dem i ca 10 minutter og la de avkjøle til «spisetemperatur», før du forsiktig tar de ut av formene. Jo kaldere du lar de bli, jo lettere er det både og få de ut av formene og ikke minst holde de i hånda og dyppe de i godsaker. Jeg personlig mener at disse mer enn gjerne kan være bortimot romtempererte når de spises, men det er smak og behag.

Innelegget er gjort i samarbeid med Kjøkkengaarden i Fredrikstad. Klikk på bildet for flere inspirerende kjøkken, bad og garderober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *