Annonsebanner til The Workout. Bilde.

Raffaello | Den blonde søstra til Ferrero

Jeg har laget deilige, seige og superdigge Rafaello-kuler. Disse er IKKE sunne, men jeg jobber med en oppskrift på lavkarbovariant, som du vil kunne få i påskeheftet mitt, som kommer ut i februar.
Så folkens! Dette er IKKE hverdagskost, men lørdagsgodt. Super julegave, vertinnegave, bursdaggave til en du er glad i.

Du trenger:

2,2 dl melis
2,5 dl ordentlig mykt smør
4,5 dl tørrmelk
3,5 dl kokosmasse
2,5 dl knust vaffelkjeks m/ vaniljesmak
Til pynt:
Ca 40 skoldede mandler
400 gr hvit sjokolade
2 ss cocosa eller annet fett
Kokos til å rulle kulene i

 

Slik gjør du:

*** Pisk mykt smør og melis i kjøkkenmaskin til det blir skikkelig lyst og luftig.
*** Tilsett melkepulveret og pisk videre i ca.1 minutt til.
*** Rør inn kokos og knust kjeks
*** Nå er det klart bruker du en mini-iskuleskje til å fordele deigen sik at du får like store kuler
*** Hold deigklumpen i hånda og trykk inn en skoldet mandel og dekk hullet. Trill så rund kule du klarer.
*** Sett kulene på et brett og la de stå i fryseren i minst 20 minutter.
*** Mens kulene står i fryseren, smelter du den hvite sjokoladen sammen med Cocosa´n.
*** Ta kulene ut av fryseren og dypp de i sjokoladen, la de renne godt av seg og rull de i kokosmasse før sjokoladen stivner helt.
*** Oppbevares i tett boks i inntil 3 uker i kjøleskap. Kan også fryses.
*** Sett gjerne hver kule i en mini-papirform. Da holder de seg pene og er letter å pakke inn, hvis du skal gi de bort.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *