Reise, rutiner, cupcakes og russ!

Etter turen til Speyer med IMM-trening på PM Internationals hovedkontor, er jeg tilbake i gamle rutiner igjen. Kostholdet har ikke sklidd heeeeeelt ut på tur, altså! Men det har blitt en croissant (eller 3), et glass vin, noen VEL feite sauser og en dessert på avslutningsmiddagen. Men HELDIGVIS, jeg har ikke gått opp et gram! For jeg har så klart tatt Optimalsettet mitt hver dag selv om jeg har vært på tur og hatt veldig hektiske dager. Energien har vært på topp, jeg har sovet godt og magen har klart å holde seg ganske bra tross noe feil mat og drikke. Dagene har bestått av innendørs kursing fra 9-21, og jeg vet at for bare et halvt år siden hadde jeg ikke klart å holde ut.

I dag sitter jeg her med masse produktkunnskap og en iver etter å spre til hele verden, eller i hvert fall til Norge, da, hva disse produktene har gjort for meg og håpe at jeg kan få hjelpe mange andre med det samme 🙂

Også tenker du kanskje: «Hun er sikkert bare ute etter å selge og tjene penger».. Og… Det stemmer at jeg tjener penger på dette, det skulle bare mangle liksom, når jeg selger produkter for de som lager dem? Men jeg startet hele prosessen med å gjøre dette både til min egen livsstil OG til min egen, frie jobb, nettopp fordi produktene var så bra 🙂 Og jeg brenner etter å hjelpe andre som er i samme situasjon som meg eller har andre problemer 🙂 Det ligger mitt hjerte veldig nært.

I dag har jeg laget 200 cupcakes til Villekulla Barne- og Ungdomsteater fordi de har premiere på Annie2 og fordi min 14-åring er med på stykket 🙂 Håper de koser seg masse. Selv om det bare er torsdag og cupcakesne er fulle av tomme kalorier. Ja, ja…. Det er lov å kose seg INNIMELLOM 🙂

 

Nå bærer turen videre til «Russemøte» på VGS. Min eldste datter er russ neste år og skolen synes fokuset på russetiden begynner å bli litt vel stort. Så nå er vi som foreldre kalt inn for å ta en prat med ledelsen å skolen.

Jeg vil også dele en liten oppskrift med dere i dag. Siden jeg har lagt om livsstilen min, så spiser jeg svært lite mel og andre kornvarer, melk, meieriprodukter og salt (det er ikke HELT utelukket, altså) og holder meg stort sett til rent kjøtt, fisk, egg og grønnsaker. I tillegg til Barnehagebrødet til Linn, selvfølgelig! 😀  Så her får dere min og mannens lunsj i dag. Karbonader med hjemmelaget yoghurtdressing og stekt aromasopp.

Til 12 karbonader trenger du: 

800 gr karbonadedeig

1/2 gul løk finhakket

1 ts pepper

3 egg

*** Bland alt godt sammen, gjerne med hendene

*** Stek karbonadene i god og varm panne med litt olje i, vent med å snu de til de har blitt godt stekt på den ene siden, eller så kan de lett falle litt i fra hverandre.

*** Del aromasoppene i 4 og stek de i samme panne som karbonadene

Dressingen: 

3 dl yoghurt naturell

1 ts sennepspulver

1 ts gurkemeiepulver

1/2 pepper

1 knust hvitløksfedd

Saften av en halv sitron

*** Bland alle ingrediensene godt sammen

*** Server retten med blader av en god salat

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *