Sjokoladekake-uten mel, melk og sukker

Nok et samarbeid med Sunkost

Prøv denne deilige sjokoladekaken, helt uten melk, gluten og sukker!

Ingredienser bunn:

3 egg
60 g Sukrin Gold
60 g Tagatesse
1 ts vaniljeekstrakt/vanilla-paste
35 g kakaopulver
100 g mandelmel (fettredusert)
2 ts Husk psylllium
2 ts bakepulver
En klype salt
1/2 dl sterk kaffe
0,75 dl tykk kokosmelk
Bringebær til pynt

Ingredienser glasur:

200 g mørk økologisk sjokolade
80 g kokosmelk

Smelt mørk sjokolade i kokosmelk. Hell glasuren over avkjølt kake. Pynt med bringebær.

Slik gjør du:

Lag eggedosis av egg, Sukrin Gold, Tagatesse og vaniljeekstrakt. Bland sammen kakaopulver, mandelmel, Husk psyllium, bakepulver og salt. Når eggedosisen er lys og luftig, tilsetter du det tørre. Rør godt og tilsett deretter kaffe og kokosmelk. Hell røren i en springform på 20-22 cm i diameter. Stek kaken i ca 30 minutter i 175 grader, avkjøl kaken i formen.


Users who have LIKED this post:

  • avatar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *