I serien av oppskrifter jeg har utviklet for Sunkost får du her en til 🙂 Prøv denne nydelige ostekaken med sukkerfritt ostefyll.
Ingredienser bunn:
250 g valgfri kjeks
100 g smør
*** Du kan også bruke en mandelbunn
Ingredienser ostefyll:
8 gelatinplater
1,5 dl seterrømme
1,5 dl kremfløte
200 g kremost
1 dl Tagatesse
1 sitron
Bær til pynten
Slik gjør du:
BUNN: Knus kjeksene i kjøkkenmaskin og bland med smeltet smør. Trykkes ut i kakeformen på ca 24 cm.
OSTEFYLL: Legg gelatinplatene i bløt 5 minutter i kaldt vann. Klem ut overflødig vann og smelt gelatinen i 2 dl kokende vann. Tilsett seterrømme, kremfløte, kremost, Tagatesse, saften av 1 sitron og revet sitronskall i kjøkkenmaskin og pisk til det er kremet. Hell i gelatinblandingen til slutt og bland godt. Hell massen over kjeksbunnen og la stivne i 2-3 timer. Pynt med bær.

Jeg har bakt den originale ostekake mange ganger,. Jeg ville gjerne ha prøvd denne, men hva er tagatesse?