Du trenger:
300 gr meierismør
400 gr sukkerfri sjokolade
1 hel flaske Sukrinsirup Gold
** smelt dette i en kjele
Pisk inn :
5 egg
Sikt inn:
4 dl finmalte mandler
Hell røren i en form på 30×40 cm med bakepapir i bunnen
Stek på 165´c i ca 35 minutter
Avkjøl helt i kjøleskap før du skjærer den i biter
Smør gjerne litt sukkerfritt sjokoladepålegg på toppen. F.eks Funksjonellmat sitt, som er søtet med Tagatesse. Eller som jeg har gjort her, smelt 200 gr mørk sjokolade i 100 gr kremfløte og smør det på toppen av hver bit. Pynt med bær 🙂

Hvor mage karbohydrater er det i kaka? For jeg kan bare spise 5g
4 gr pr 100 gr ?
Hei
jeg har kun coletta lys sukkerfri sjokolade. Kan jeg bruke denne?
Ja, det kan du 🙂
Hva er fibersirup?
En sukkerfri sirup 🙂 Finnes på helsekost og på funksjonellmat.no 🙂
Denne var bare helt fantastisk! Takker og bukker for oppskrift. 🙂
Woho, så digg!!!! Kan jeg bruke finmalte mandler mon tro? Hilsen en som gleder seg til vaffeloppskrift ? Ha en strålende dag og takk for alle de gode lavkarbo oppskriftene du kommer med!