Lavkarbo brownies – Himmelsk seig og god!

Du trenger:

300 gr meierismør

400 gr sukkerfri sjokolade

1 hel flaske Fibersirup Gold

** smelt dette i en kjele

Pisk inn :

5 egg

Sikt inn: 

4 dl mandelmel

Hell røren i en form på 30×40 cm med bakepapir i bunnen

Stek på 165´c i ca 35 minutter

Avkjøl helt i kjøleskap før du skjærer den i biter

Smør gjerne litt sukkerfritt sjokoladepålegg på toppen. F.eks Funksjonellmat sitt, som er søtet med Tagatesse. Eller som jeg har gjort her, smelt 200 gr mørk sjokolade i 100 gr kremfløte og smør det på toppen av hver bit. Pynt med bær 🙂

3 Comments

  1. Mia

    Woho, så digg!!!! Kan jeg bruke finmalte mandler mon tro? Hilsen en som gleder seg til vaffeloppskrift 😀 Ha en strålende dag og takk for alle de gode lavkarbo oppskriftene du kommer med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *