Brudepar på kakesmaking – Hva valgte de?

I sommer skal én av mine beste venner gift seg og jeg har fått den ære å lage bryllupskaken (til 100 personer!) Og i går kom de på besøk på for å teste ulike smakskombinasjoner.

Det de fikk teste var: 

-mørk sjokoladekake

-lys brownies

-mandelbunn

-mørk sjokoladeganash

-lys sjokoladeganash

-råkrem m/vanilje

-ferske bringebær

-ferske jordbær marinert i lime og vanilje

-sjokoladebiter

-oreobiter

Det viste seg at de likte omtrent alle de mulige kombinasjonene, så dette ble et vanskelig valg. Men de følgende alternativene stakk seg ut som favoritter: mandelbunn, råkrem, lys sjokoladeganash og bringebær. Men så likte den kommende ektemannen også godt den mørke sjokoladeganashen, og han som vanligvis ikke liker lime, han elsket de limemarinerte jordbærene! Bruden synes den mørke sjokoladekaken var litt kjedelig. Men det var bare frem til hun smakte den sammen med råkrem og bringebær! «Huff, hvordan skal vi klare å velge??»

Det endte opp med at jeg kom med forslag og de valgte vel egentlig å stole på at jeg setter sammen noen gode kombinasjoner. Vi skal også putte inn et par ting som ikke var med i smakingen. Kaken skal ha 4 etasjer og alle skal ha forskjellig innhold. Dette er mine forslag    .

Øverste kake: sukkerbrød, fløtekrem, jordbær, bringebær, blåbær.

Nest øverste kake: browniebunn, sjokolademousse, knust oreokjeks, ostekrem, browniebunn.

Nesr nederste kake: mandelbunn, mørk sjokoladeganash, lys browniebunn, råkrem, ferske bringebær, sjokoladekake.

Nederste kake: Lys browniebunn, mørk sjokoladeganash, lys browniebunn, hvit sjokoladeganash, limemarinerte jordbær, lys browniebunn.

Og noe slikt blir utseende på kaken. Jeg både gruer meg og gleder meg til å lage den. Litt prestasjonsangst, kan du si…. :-/

 


Users who have LIKED this post:

  • avatar

4 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *