Så billig kan en bursdag være | når du MÅ tenke økonomisk :)

Da har jeg nok en gang tatt turen til Holdbart.no. Ps! Jeg er IKKE sponset av dem, hehe… Men vi er i en situasjon nå hvor vi er nødt til å tenke økonomisk, VELDIG økonomisk. Og da må jeg ta valg deretter. I dag er min yngste datter 14 år og vi skal ha familieselskap. Da hun feiret med venner på lørdag, handlet jeg også på Holdbart.no og fikk mye for pengene.

I dag har jeg handlet inn til mat, kaker, brus og litt godis. Det eneste jeg ikke fikk tak i på Holdbart.no var ketchup, egg og melis. Eller fikk jeg absolutt alt jeg trenger til hele selskapet der for bare 426,- og da skal det nevnes at jeg fikk mye mer brus enn vi trenger til i dag + at sennep, sprøløk, olje og kakaopulver holder til flere «prosjekt» enn denne bursdagen 🙂  Jeg fikk til og med servietter med i denne summen 🙂

Nå skal det sies, at som både kokk og baker er jeg ikke veldig fan av å bruke 1-2-3 kakemix fra Freia, ei heller ferdig vaniljekrem. Og hverken juicebrusen Noisy eller Coca Cola Life ville vært mine førstevalg i en vanlig butikk og med «ubegrensede» penger. Men nå var det dette de hadde, og da valgte jeg det. 6 liter Noisy kostet 29,- 🙂

Det som serveres på bursdagen er: Pølser, pølsebrød, ketchup, sennep, chiliaioli, sprøløk og rødbetsalat. Sjokoladekake, pavlova, kokosboller, brus og sjokolade 🙂

 

Jeg laget pavlova av eggehviter og melis og brukte den ferdige vaniljekremen + et glass kirsebærsyltetøy. Jeg hadde tenkt til å ha bær oppå, men det ville blitt mye dyrere. Det jeg endte opp med ble uansett kjempegodt 🙂 Og hele pavlovaen kom på 34,-. Jeg valgte også å kjøpe en kakemix fra Freia. Denne, inkludert det jeg trengte til glasur, kostet 27,-. Begge kakene ble så mye billigere enn å handle alle ingredienser og bake selv, at sånn måtte det bli denne gangen 🙂 Jeg kjøpte også 2,5kg filterkaffe til bare 49,- (den glemte jeg å legge ved på bildet 🙂

Så billig KAN man altså gjøre en bursdag til 16 personer 😀 PS! Jeg har flere pølser og pølsebrød enn hva som er på bildet, det ble så fullt 🙂

4 Comments

  1. Madelen

    Stor respekt av at du da holder deg til »normale» varer og ikke tyr til first price eller den slags. Ingenting vondt mot billigmerker, men veldig mange kan absolutt ikke handle slike merker og da mener jeg det er viktig å bevise at man kan handle billig uten at det går på bekostning av smaksopplevelsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *