SJEKK hva jeg fikk for 362,- på Holdbart.no | Best før – ikke dårlig etter!

Nå har endelig Holdbart.no åpnet her i Østfold også. På Rolvsøy i samme bygg som Storcash. Dette har vel flere av oss ventet på? 😀 Vi kan handle på nett også, men jeg er mer glad i å kunne fysisk GÅ i butikken 🙂

Selv om det er stor konkurranse for butikkene i nærområdet, så synes jeg det er et bra konsept. Her får du kjøpt mat og andre ting med så kort holdbarhetsdato, at i en vanlig butikk, ville det gått i søpla. Nå kan du handle det KJEMPEBILLIG i stedet.

Jeg skulle ha ting til taco i dag, men de hadde ikke f.eks kjøttdeig, tacolefser, tacokrydder og grønnsaker der i dag, så da handlet jeg det på Rema i stedet. På den måten vinner alle, tenker jeg 🙂

Her kan du ser hvor mye jeg fikk for den nette sun av 362,20,-. Det er ca.65% lavere pris enn om jeg hadde handlet det i vanlig butikk 🙂

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *