Så var det på tide med Bliss balls……..

Du vet, alle slike supre ingredienser, som hver for seg kan virke litt ensomme og smakløse. Men som kan blandes sammen og som med et lite trylleslag forvandles til disse herlige, seige, smakfulle trillrunde kulene…. Bliss Balls…..

Vi planlegger å sette i gang med produksjon av disse herlighetene på kafeen hvor jeg jobber, og da måtte jeg selvfølgelig sette i gang en testing her hjemme. Og gjett om det ble Bliss Balls! Hele tre ulike slag. Så nå blir det bare Bliss hele påsken!  I dag skal jeg dele oppskriften på én av de med dere. De to andre kommer i løpet av uken, de også 🙂

Bliss Balls med aprikos og pistasje – 8 stk

20 tørkede aprikoser

1 dl mandler

1 dl pistasjenøtter

1 dl havregryn

1,5 dl mandelsmør

3 ss fibersirup, agavesirup, kokosblomstsirup eller yaconsirup

*** Start med å kjøre mandler og pistasjenøtter i en foodprossessor eller blender til de er grovmalte (det er godt med litt biter)

*** Hakk opp aprikosene, jeg pleier å dele de i 3 på langs og 5 på tvers

*** Ha alle ingrediensene i blenderen og kjør til alt er en fast klump

*** Trill kuler på ca.50 gram

*** Avkjøl litt før du nyter de. Kulene kan virke litt løse i starten, men de setter seg og blir seige og tyggefaste etter en times tid i kjøleskapet

*** Kan oppbevares kaldt i inntil 1 mnd i tett boks

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *