De stjal det siste jeg hadde igjen! Jeg har kjempet i 2 år for å få det tilbake – i dag er en gledens dag!

Jeg skal prøve å gjøre en lang historie kort i dag. De fleste av dere vet at jeg «er» Frøken Holm. At jeg drev bakeri, catering og Kafé. At jeg kjørte meg selv alt for langt. At jeg ble sykemeldt. At jeg gikk konkurs. At alt gikk til helvete. At jeg ble sittende igjen med en gjeld på mange, mange hundre tusen kroner og at ting stort sett har vært vanskelig siden.

I tillegg vet mange av dere at jeg fikk meg ny jobb. At jeg inngikk en avtale med noen som viste seg å være uærlige. At jeg jobbet i 8 måneder uten noen særlig lønn (til tross for arbeidskontrakt). At jeg på nytt ble sykemeldt. At jeg ble nektet støtte fra Nav (de mente arbeidskontrakten min ikke holdt, jeg hadde ikke lønnsbevis på konto). At jeg ble veldig, veldig deprimert. At de jeg jobbet for meldte seg konkurs da jeg ble sykemeldt, den lure planen deres var jo at JEG skulle drive dette FOR dem, ikke MED dem. At jeg måtte kjempe i over ett år for å vinne gjennom hos Lønnsgarantifondet (så ikke ta det som en selvfølge at du er trygg pga det fondet der). At jeg har blitt fysisk syk av alt dette. At jeg lenge har slitt med smerter og depresjoner.

Den siste kronen på verket som mine arbeidsgivere gjorde var å stjele navnet mitt. Frøken Holm. Det som var det eneste jeg hadde igjen. Det som i løpet av de siste 6 årene hadde vært MEG. Identiteten min. Det eneste som var igjen selv når alle andre drømmer var knust. Frøken Holm…  Det var ikke bare navnet på kafeen min, det var ikke bare en arbeidstittel, det var MEG. Og selv om jeg gikk konkurs, selv om jeg inngikk en avtale jeg aldri skulle sagt ja til med dette paret som ansatte meg, så hadde jeg allikevel fått til noe. Jeg hadde fått navnet Frøken Holm kjent. De aller fleste som var innom min kafé i løpet av de årene jeg drev (og nå snakker jeg ikke om da dette paret drev den i gågata (for da var det ikke mye bra der), men da jeg selv eide den og drev på Hotel 1016) var så fornøyde. Jeg vet at folk snakker om kafeen min den dag i dag. De savner den. Det gjør jeg også.

Men, det som skjedde som et siste stikk etter konkursen, var at paret jeg hadde jobbet for aktivt gikk inn for å ødelegge det siste, lille som var igjen av meg og mitt. De bød konkursboet penger for domenet mitt frøkenholm.no! Konkursboet kunne ikke si nei, for alle penger inn i konkursboet betyr mindre gjeld. Jeg fikk selvsagt også muligheten til å by over han, hvis jeg ville det. Det skulle tross alt være rettferdig (rettferdig??)… Jeg som satt der med en enda større gjeld enn noen sinne. Over 1 million i inkasso. Hva skulle JEG hoste opp som bud? Jeg hadde ingenting. Og til tross for at han ikke kunne bruke det navnet til noen ting, til tross for at domenet var stengt og ikke kunne utnyttes, så skulle han altså kjøpe navnet mitt. BARE for å begrave meg enda mer…

Jeg begynte i desperasjon, depresjon og frustrasjon og søke etter løsninger. Først etter et halvt år, både fordi det tok tid å finne ut hva jeg kunne gjøre og av økonomiske årsaker, klarte jeg endelig å kjøpe rettighetene til navnet mitt DELVIS tilbake. Gjennom Patentstyret måtte jeg betale flere tusen kroner for å eie rettighetene til både navnet OG logoen min, Frøken Holm.

Men det stoppet ikke der. Domenet mitt frøkenholm.no var fortsatt i hans eie. Og jeg hadde vist ingen mulighet til å få det tilbake. Men så er jeg midt oppi all elendigheten så «heldig» at jeg hverken tjener noe særlig penger eller får noe hjelp fra det offentlige systemet vårt, og derfor har jeg krav på fri rettshjelp! Og DET skal jeg love dere jeg har utnyttet meg av. Både mot Lønnsgarantifondet og i flere andre saker.

I dag, den 6 mars, skulle nesten tro det var kvinnedagen allerede! Sier ho som ikke er rødstrømpe en gang, hehe.

I dag, mandag 6 mars 2017 er JEG, Elisabeth «Holm», nå Groth siden jeg har giftet meg, endelig eier av www.frøkenholm.no igjen! Og nå kan ingen ta det fra meg igjen. ALDRI!

Dette ga jeg egentlig opp for flere måneder siden. Men nå ser jeg hvor mye det kan bety å legge frykt og bekymringer fra seg for en stund. Dette løste seg ene og alene fordi rettferdigheten i de aller fleste tilfeller seirer. Også når du hviler i tro.

Jeg er glad 🙂

 


Users who have LIKED this post:

 • avatar

7 Comments

 1. Hilde

  Men å være ærlig det lar fortsatt vente på seg ser jeg.. En lystløgner fra ende til annen!!! Og det paret du beskriver her,ingenting tilsier at de verken har tatt ut lønn. Eller sitter igjen med overskudd etter de inngikk kontrakt med deg. Rett og slett sier dette bare hvor lite medmenneske du er som henger ut andre mennesker på den måten!!!

  1. Elisabeth Groth

   Det vil nok for alltid være sånn at man støtter sine venner. Du støtter dine og dine støtter deg. Men hvis du trenger bevis, så er det mulig å ta kontakt med advokaten i konkurssaken «til dette paret», kanskje han kan fortelle deg at domenet mitt ble revet fra meg og tilbudt penger av «dette paret». Men det er vel dessverre sånn at han taushetsplikt på alt. Uansett, du kan jo prøve. Han heter Knut-Olav Seland og jobber for Grindstadadvokstene 🙂
   Og en titt i skattelistene beviser at den kvinnelige delen av «dette paret» tok ut lønn. Noe som er forbudt for en sjef å gjøre før ETTER at alle ansatte har fått sin lønn. Men det er i orden med den lønna nå. Jeg hadde mitt på det tørre, beviser som bl.a kontrakt og andre skriftlige avtaler. Så jeg har fått det jeg hadde krav på gjennom lønnsgarantifondet. Jeg vant den saken også.
   Jeg er ikke sint på deg, for at du er sint på meg. Jeg forstår deg. De er dine venner. Og man støtter jo sine venner, gjør man ikke? 🙂

 2. Helene

  Oioioi Du har jaggu hatt mye å stri med Elisabeth! ❤ Håper det blir roligere for deg nå 😊❤ Søstra mi og jeg snakket om kaféen din senest i går! (På 1016) At vi savner å spise og kose oss der. ❤

 3. Torill

  Hurra!!! Dette er en gledens dag, ja! 😀👏👍✨💖
  Fy søren du har hatt din turn. Nå håper jeg på bare ro og glede (og masse penger 😄🤞) i livet ditt videre.
  Stå på!

 4. Gro Kristin Solum

  Så utrolig flott..
  Nå håper jeg at du blir kvitt gjelda også.
  Det fortjener du virkelig.
  Fantastiske menneske ❤❤❤

  Bare rop ut om du tror jeg kan hjelpe deg med noe.
  Jeg får nok ikke slettet gjelda di. Men ellers er det masse jeg kan gjøre. Så om det er noe du tror kan være til hjelp for deg. Rop ut ❤❤❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *