Dette er flaut!

Jeg vegrer meg litt for å skrive dette innlegget. Rett og slett fordi jeg synes det er skikkelig flaut! Hadde det ikke vært for at jeg faktisk har fått hjelp mot dette problemet, så hadde jeg nok ikke skrevet noe om det heller.

Ved en tilfeldighet her for noen dager siden, ble det nevnt et produkt som heter Clean Foot Urtebad. Personen som sa det, nevnte det bare i forbindelse med noen nye produkter som hadde kommet på markedet. Vi stod ikke og snakket om føtter, sånn egentlig! Men så har det seg sånn da, at jeg svetter i føttene. Enten jeg vil det eller ei, og uavhengig av hvilke sko eller type sokker jeg bruker. Det er ikke et stort problem hele tiden, men i de tilfellene hvor jeg brått må ta av meg skoa, så synes jeg det er det flaueste i hele verden. Hjemme hos folk, i barnehagen, hos fysioterapauten eller hos legen :-O Stinkende føtter, liksom…. Også på meg!! Det er liksom forbeholdt gamle menn, synes jeg… Ikke noe vondt sagt om gamle menn, altså….

De fleste har vel, som meg, opplevd en besynderlig duft når man sitter i sofaen, og til sin store skrekk oppdaget at det var ens egne føtter som hadde lidd i de samme skoene under dagens arbeidsøkt, den lille joggeturen, og valsingen rundt med handlevogna på jakt etter alt som skulle handles inn til familieuken. Angsten setter inn når man lurer på om ektefellen har oppdaget det, mens du sakte smyger et teppe over beinene i håp om at flauheten ikke skal nå dypere grøfter. Men det lille smilet hans lurer ingen, og joda… Han har nok også merket det. Det er godt at kjærlighet overgår alt, for ellers hadde vi vel alle blitt kastet på dør for en og annen (kroppso)dør 😉

Men siden de som tok opp dette, snakket om de gode resultatene produktet hadde, så kunne jeg ikke dy meg. Jeg fortalte om problemet mitt, og ble enig med de om at jeg skulle teste det. Og hvis jeg hadde effekt av det, så ville jeg gjerne skrive et innlegg om det på bloggen. Så ja, dette er reklame, men det er reklame jeg kan gå god for 🙂 Og jeg ønsker faktisk å skrive om det, så andre kanskje kan få hjelp til det samme problemet. Produktet skal brukes i 3 dager, så er du ferdig. Og akkurat nå er det i tillegg på tilbud til bare 99,-

Dette er hva de selv sier om produktet: 

Produktet virker mot fotsvette og luktproblemer, og over 500 personer har testet produktet med gode resultater. Faktisk sliter nesten 60 % av oss med bakteriefloraen på føttene som gjør at det dannes vond lukt. 

Produktet hindrer at det dannes smørsyre som gir denne vonde svettelukten fra føttene og gjør at en ikke får for mye produksjon av svette som gjør at bakteriene ikke får produsert «tåfis». 

Virkningen av produktet er som oftest at det holder i 3 – 5 måneder etter at en har brukt det, før en kan oppleve å få vond lukt igjen. 

Produktet tas som et fotbad i 3 dager, med så varmt vann som du klarer. 

Her er det intet innhold av kjemikalier. Kun flotte, naturlige ingredienser, som en til og med kan spise om en skulle ønske det. Når du får mindre fotsvette så vil jo også skoene bli mindre utsatt for nedbryting og de holder lengre 🙂 

Nå har jeg testet, og kan med glede informere om at føttene er både tørre og ikkestinkende! JEG PRODUSERER IKKE TÅFIS LENGER! 😛 Nå er jeg spent på å se hvor lenge det holder, før jeg evnt. må ta en runde til. Jeg holder dere oppdatert 🙂

Clean foot urtebad er 100% rent og inneholder bare krydderurter. Det lukter indisk mat i hele huset 🤗  I tillegg er det norskprodusert og det gjør meg veldig glad ☺️

 

 

5 Comments

 1. Jeanette

  Jeg sitter nå i skrivende stund med beina ned i fotbad med disse urtene! Etter å ha lest innlegget ditt, samt kjent meg litt igjen i det, så måtte jeg bare bestille en pakke. Etter 2 dager var pakken i postkassen!! Jeg håper jeg kan være like heldig som deg å få gode resultater av dette!!✌️

 2. Så bra du fikk effekt av det. Jeg har også testet det ut, men fikk etseskader på føttene… Og det varte noen uker. Leverandør sier noen kan oppleve det, men da kan ikke jeg gå god for den overfor mine kunder. 🙁

  Hilsen nok en Sunkoster.

  1. Elisabeth Groth

   Så synd at du opplevde det. Selv merket jeg bare lett svie oppå foten de siste 5 minuttene. Men det gikk over med en gang.
   Det er veldig sterke krydder i denne blandingen. Blir neste som å spise chili. Det brenner på tunga og i munnen generelt det også 🙂 Kanskje du er sensitiv for noen av ingrediensene? 🙂

 3. Frøydis Edeldatter Røst

  Hei Elisabeth 🙂 Jeg har også periodisk hatt svette føtter m/ odør. Jeg kan anbefale noe annet som jeg er fornøyd med ,nemlig TEposer 🙂 Jeg hiver ca 6-7 poser i forbadet og dett er dett . (( velger selvsagt butikkens billigste))
  Eller kan man legge nye teposer i skoene ,og de trekker til seg lukt….ellers har jeg alliert meg med duftkuler for sko,fra dagligvaren 😉 Skal likevel prøve dette som du anbefaler 🙂 Fint med flere alternativer,vettu !! Ha en fin kveld :-*

  1. Elisabeth Groth

   Jeg tror kanskje vanlig te vil bli litt for svakt hvis man har et skikkelig problem. Men for et vanlig fotbad er det nok fint 🙂 Urtene i denne blandingen er veldig sterke og sammensatt for å hindre danning av smørsyre, som er det som lukter «tåfis» 🙄😁 Men teposer i skoa var lurt! Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *