KetoLabben

Detox dag 4, Lilla glede! -med KÅL!

Dagens juice skulle bestå av røde epler, stangselleri, ingefær og appelsin. Men så fant jeg en liten bit med rødkål som begynte å synge på siste vers i kjøleskapet. Og visp var den lekreste juicefargen tryllet frem! Jeg synes det lukter ganske stramt av juicen pga kålen, men den smaker helt nydelig 🙂

Jeg er egentlig godt inne i detoxkuren min nå, men jeg hadde en pause på 1 uke, for å reise på ferie til Russland. Så de første 6 dagene mine ble på en måte en «prøveuke», så nå har jeg satt i gang på nytt og teller dag 4. Jeg skal juice helt frem til 5.februar, hvis det går etter ØNSKENE mine- men jeg har satt meg en minimumstid på 3 uker, så får vi se. Jeg synes det er lurt å ikke sette seg ALT for høye mål i første omgang 🙂

 

Her får du oppskriften på dagens juice, (gir 6 dl)

3 røde epler

1 «nevestor bit» rødkål

2 stangselleri

1/4 appelsin (med skallet.)

3 cm Ingefær

*** Kjøres i juiceren

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KetoLabben