Så mye har plasseringen å si..

Noen lurer kanskje på hvorfor det er så viktig å vite hvor i ovnen en kake eller annet skal stå under steking.

Nå vil jeg bare vise dere hvor viktig det er for resultatet 🙂

Her ser dere 2 muffins stekt på samme temperatur og samme tid. Muffinsene til venstre stod på rille 2, altså litt under midten (jeg har 4 riller) og muffinsene til høyre stod på rille 3, litt over midten.

3 Comments

  1. Vesentlig forskjell der ja. 🙂
    Vi kjøpte ny integrert komfyr da pusset opp kjøkkenet for to år siden, og det året ble omtrent alle julekakene brent under. Jeg forsto ingenting, helt til jeg leste bruksanvisningen… Småkaker skulle en rille opp i forhold til min gamle ovn. Så jeg fant jo ut at bruksanvisning ikke bare er emballasje… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *