KetoLabben

Pukka Chai Biscotti – glutenfri/sukkerfri


Nå er jeg så glad!! 🙂 Hvis du bare viste hvor mye tid jeg bruker på å utvikle nye oppskrifter, hvis jeg hadde fortalt deg hvor mange timer hver dag som går med på å tenke på oppskrifter, handle inn og bestille inn ting til nye forsøk, teste ut det ene etter det andre mislykkede forsøket som går i søpla, så hadde du ikke trodd meg. Jeg nærmest vier all ledig tid til nye oppskrifter. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å lage biscotti uten sukker og mel, og få de så gode og sprøe som «ekte biscotti». Men vet dere hva?? Disse er de beste jeg noen gang har smakt! Og nå vil jeg, SELVFØLGELIG, dele oppskriften med deg!

img_0256

Du trenger:

 • 2 egg
 • 100 gr kokosblomstsukker
 • 60 gr tagatesse
 • 100 gr bokhvetemel
 • 150 gr mandelmel (ikke den fettreduserte)
 • 25 gr Fiberfin
 • 100 gr hakket sukkerfri sjokolade
 • 100 gr grovhakkede mandler
 • innholdet av 2 poser Pukka chai te
 • revet skall av 1 appelsin

img_0253

 

Slik gjør du:

 • Sett ovnen på 175’c
 • Pisk egg, sukker og tagatesse til eggedosis
 • Sikt inn alt det tørre og vend inn
 • Rør inn sjokolade, mandler, te og appelsinskall
 • Del deigen i to og form to flate «pølser» på et stekebrett mer bakepapir
 • Stek i 20 minutter
 • Ta brettet ut, sett ovnen ned til 150’c
 • Bruk en skarp kniv og skjær opp begge «pølsene» i ca 15 skiver
 • Legg skivene ned på siden og stek videre i 20 min
 • Avkjøl helt
 • For å holde de sprø oppbevares de i en IKKE lufttett boks eller papirpose.

img_0254

img_0258

img_0257

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KetoLabben