Hjemmelaget marsipan

Marsipan er et «must have» i jula. Ren marsipan kan spises som den er, dyppes i sjokolade, rulles i rista nøtter, kuttes i biter og fylles i delfiakake, brukes som marsipankakelokk eller rives og brukes til å lage verdens beste sjokoladekonfektkake ❤️ Og gjett hva? Det tar 1 minutt å lage! Og den er sukkerfri!

 

Dette trenger du: 

500 gr mandelmel (det «grove» som kalles finmalte mandler)

200 gr sukrinmelis eller tagatesse kjørt i blender til fint pulver

2-3 eggehviter (avhengig av str)

1-2 dråper mandelessens…

 

*** Kna alt sammen til en fast deig, og vips så har du marsipan 🙂

 

I morgen kommer oppskrift på karamelliserte valnøtter ❤️

Oppskriften er laget for Sunkost.no

img_0173

Foto: Alex Holm, Nordic Arena

img_0175

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *