Kokosmakroner – Lavkarbo

Et av høydepunktene til jul i fjor var da jeg klarte å lage deilige, seige kokosmakroner lowcarb style!!

 

Her får du oppskriften 🙂

2 eggehviter

1 dl tagatesse

3 dl kokosmasse

 

Slik gjør du:

  • Varm opp egg og tagatesse i en kjele. Pisk det godt sammen.
  • Når det har begynt å bli litt varmt, har du i kokos og rører godt på medium varme i ca 6-7 minutter.
  • Massen skal bli sammenhengene og seig
  • Sett topper med skje på bakepapir og stek på 140’c i 12-14 minutter
  • Avljøk og dupp bunnen i smeltet sjokolade

 

Denne oppskriften utviklet jeg for Sunkost.no. Foto: Alex Holm, Nordic Arena

 

I morgen kommer sukkerfri marsipan 🙂

 

img_0167

img_0175

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *