Sukkerfri DAIM !!

Ja, du leste riktig! Knasende, superdigg Daim!! Og du trenger kun 3 ingredienser og det tar bare 5 minutter å lage ? Kan det bli bedre!?

img_9952

Du trenger kun dette:

• 2,5 dl tagatesse

• 20 gr smør

• sjokolade til å dyppe i (jeg brukte sukrinsjokolade fra Funksjonellmat)

img_9950

Slik gjør du:

• ha tagatesse og smør i en stekepanne

• rør til det smelter. Det vil være klumpete først, men det smelter på noen minutter.

• la det koke noen minutter, til det er gyllenbrunt

• tøm det over på et bakepapir og la det stivne. Men før det stivner helt, kan du bruke en pizzaskjærer til å lage striper, så det blir lettere å knekke pene biter etterpå.

• Smelt sjokolade og dypp bitene. La de tørke på bakepapir 🙂

img_9967

img_9968

img_9969

20 Comments

  1. Martine

    Lagde disse i helgen for å teste de ut før jul, og jommen er jeg glad jeg gjorde det!
    Jeg brukte oppskriften som den er, men hadde 5 ss malte mandler i karamellen, slik at den ligner litt mer på høykarbo daim. Pluss et dryss himalaya salt over toppen på sjokoladen for å balansere smakene litt. De er himmelsk gode, og veeeldig mektige. Fantastisk. Tusen takk for god oppskrift 🙂

  2. Tonje S.

    Tagatesse er vel laget på noe fra melka. Litt usikker på om jeg tør å bruke det når barna verken tåler laktose eller melkeprotein. Hva tror dere?

  3. Pingback: Alle juleoppskriftene samlet i ett innlegg – LAVKARBO – Elisabeth Holm

  4. Louise Petersen

    Jeg bor i Danmark og har undersøgt, hvad der i Tagatesse. Jeg har irritabel Tarm og kan desværre ikke tåle inulin og oligosakkarider som er i tagatesse. Kan jeg bruge sukrin i stedet?

  5. Pingback: Oppdatert igjen!! Mine beste oppskrifter til jul – Elisabeth Holm

  6. Pingback: Alle juleoppskriftene samlet – LAVKARBO – Elisabeth Holm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *