Salmalaks & ponsusaus

Beklager at jeg er en dag for sent ute med å poste denne, men saken om alle konkursene i denne byen tok oppmerksomheten min i går, dessverre.

14937114_270709359991794_2113108191_n

Så her kommer den 🙂 Du trenger: 

14958515_270709369991793_588904217_n

1 stykke salmalaks

1,5 dl soyasaus

2 cm revet, frisk ingefær

1/2 rød chili, finhakket

Saften av 1 lime

1 kinesisk hvitløk, finhakket

2 ss ristede sesamfrø

1,5 ss brunt sukker

1 neve frisk koriander, finhakket

14962441_270709373325126_1684791786_n

Slik gjør du: 

*** Stek sesamfrøene i en tørr panne i noen minutter. Vend på de hele tiden, så de ikke blir brent. Avkjøl.

*** Bland alle ingrediense til sausen og la den stå i 30 minutter og trekke smak

*** Skjær laksen i tynne skiver og ha litt saus over fisken. Resten kan gjestene ta på etter egen smak 🙂

14936874_270709353325128_2066344147_n

14914550_270709246658472_1294436115_n

14962312_270709249991805_1331517086_n

Oppskrift på denne deilige mangosalaten finner du HER 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *