Ost- & chilipai – Lavkarbo – Glutenfri

Denne er så enkel å lage og ikke minst sååååå god!

Til bunnen:

-1/2 blomkål

-5 egg

-1 ss fiberhusk

-100 gr revet gulost

-2 ss valgfrie hakkede urter

*** Kjør blomkålen i foodproseessor til den ligner små riskorn

*** Bland inn alt det andre

*** Hell blandingen over i en stor paiform ELLER bre den utover et bakepapirkledd stekebrett

*** Stek på 180’c i 30 minutter

Til toppingen:

-300 gr revet ost (gjerne blanding av ulike oster med god smak)

-1 ss chilipulver

*** Ta paibunnen ut etter 30 minutter og legg på toppingen

*** Stek videre i ca 10 minutter, til osten er gyllen

Fiberhusk og økologisk chilipulver får du kjøpt på Sunkost 🙂

La gjerne paien stå i noen minutter før du serverer den 🙂

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *