KetoLabben

Ingefærkuler m/ granola | lavkarbo – glutenfri

Jeg kan ikke få fullrost denne Fibersirupen nok!! Den er sukkerfri, sunn og helt unik både på smak og bruk!

Disse godiskulene er så innmari gode og seige!

iphone_1890278_1451150026290-1890278-8-1451150026294

For å lage disse trenger du:

120 gr fibersirup gold (vanlig sirup, hvis du tåler sukker)

4 ss sukrin gold (brunt sukker, hvis du tåler det)

150 gr mandelmel (50/50 vanlig malte mandler og fettfritt mandelmel)

1 ts fersk revet ingefær

200 gr sukkerfri eller valgfri vanlig sjokolade, helst mørk 🙂

Slik gjør du:

** varm sirup og sukker

** rør inn mandelmel og ingefær

** avkjøl

** trill kuler (22stk)

** sett i fryser i 30 minutter

** smelt 200 gr sukkerfri sjokolade og dypp kulene

** la de tørke på bakepapir

** strø over ønsket pynt

Du får kjøpt Sukrin Gold, Fibersirup og mandelmel både på Sunkost og på Funksjonellmat 🙂

 

 

6 Comments

 1. Pingback: Mine julefavoritter - Elisabeth Holm

 2. Takk for spennende oppskrift!! 🙂 Jeg lager litt spiselige julegaver, så jeg doblet oppskriften og tilsatte også 4 dr (til dobbel porsjon) av Vill Appelsin Eterisk Olje fra DoTerra som jeg er bøandet med sirupen = MAX julestemning og herlig julesmak!! 🙂 Takk for oppskrift! Skal høre på julemusikk og trille ut kulene nå ! 🙂 🙂
  Christina

 3. Pingback: Mine beste oppskrifter til jul – uten gluten & sukker – Elisabeth Holm

 4. Miriam

  Lagde disse igjen i dag og OMG! de er fantastiske! Hadde litt kanel i kulene også i dag mmm – begynner å kjenne på en snikende julestemning 😉 Husker du hadde en veldig bra pepperkakeoppskrift på den gamle bloggen, fikk litt mild angst når jeg ikke fant den igjen her på den nye bloggen (er den blitt med over?) for jeg husker ikke alle ingrediensene og de var så gode, æææ 😛

  1. bareholm

   Hei 🙂 Tusen takk for hyggelig melding. De pepperkakene har dessverre ikke kommet over på denne bloggen, og jeg sliter med å finne oppskriften :-O Jeg skal lage pepperkaker i løpet av denne uka, og håper selv jeg klarer å huske hva jeg hadde i. Jeg legger i hvert fall ut oppskriften når jeg har fått det til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KetoLabben