Nok en gang har jeg laget noe lavkarbo som endte opp helt perfekt både på smak og konsistens! JEG BLIR SÅ GLAD AV SÅNT!!!
Disse er superenkle å lage, de er lavkarbo, de er glutenfri og de er proteinrike. I tillegg har de nydelig konsistens, sprø på utsiden, seige inni og de har INGEN bismak av søtning. Kan det bli bedre?
Her er oppskriften:
200 gr mandler
80 gr Fibersirup Klar
15 gr Tagatesse
15 gr Sukrinmelis
3 ferske, gode dadler
1 eggehvite
1 ts vaniljepulver eller vaniljepasta
Slik gjør du:
** Ha mandler, tagatesse og sukrinmelis i en foodprossessor og kjør til mandlene er ganske finhakket.
La det gjerne være igjen noen biter, det gir god tyggemotstand
** Tilsett Fibersirupen, dadlene og eggehviten og kjør massen jevn
** Blir den litt for klissete, kan du kna den med litt mandelmel eller kokosmel på benken
** Trill 35 gr store biter til fingertykke «pølser»
** Jeg fikk 12 stk ut av denne deigen
** Stek de på 180 ´c i 12 minutter
** Avkjøl og ringle over litt smeltet, sukkerfri sjokolade (evnt dypp hver ende i sjokolade)
Alt du trenger for å lagde disse får du på Sunkost Storbyen Sarpsborg
Og med litt lakris-te fra #Pukka kan arbeidsdagen bare begynne <3

Kan man bruke noe annet enn dadler? Isåfall, hva?
Hei. Du kan fint bare droppe dadlene, og øke mengden våte ingredienser med tilsvarende vekt som dadlene ville gitt 🙂
Hei. Vet du cirka hvor mange karbohydrater det blir per stang i denne oppskriften?
Kan man kutte ut daddel i kransekake stengene.?
Pingback: Alle juleoppskriftene samlet i ett innlegg – LAVKARBO – Elisabeth Holm
Hei! Vet du hvor lenge disse holder seg? Vil bake til jul for min far som har diabetes og er sååååå utålmodig ?
Hei. I en tett boks kan du ha de i kjøleskapet i 2 uker. Eller så er de fine å fryse 🙂
Pingback: Mine beste oppskrifter til jul – uten gluten & sukker – Elisabeth Holm
Hei.
Hvordan er dine sukkerfrie oppskrifter i forhold til diabetes? Eller blodsukkerstigning?
Mvh Jofrid
Hei 🙂 Alle mine sukkerfrie oppskrifter er diabetesvennlige. De påvirker blodsukkeret i svært liten eller ingen grad 🙂
Takk for svar ☺ Flott blogg ☺