Kransekakestenger | Glutenfri – sukkerfri – lavkarbo

Nok en gang har jeg laget noe lavkarbo som endte opp helt perfekt både på smak og konsistens! JEG BLIR SÅ GLAD AV SÅNT!!!

Disse er superenkle å lage, de er lavkarbo, de er glutenfri og de er proteinrike. I tillegg har de nydelig konsistens, sprø på utsiden, seige inni og de har INGEN bismak av søtning. Kan det bli bedre?

Her er oppskriften:

200 gr mandler

80 gr Fibersirup Klar

15 gr Tagatesse

15 gr Sukrinmelis

3 ferske, gode dadler

1 eggehvite

1 ts vaniljepulver eller vaniljepasta

Slik gjør du: 

** Ha mandler, tagatesse og sukrinmelis i en foodprossessor og kjør til mandlene er ganske finhakket.

La det gjerne være igjen noen biter, det gir god tyggemotstand

** Tilsett Fibersirupen, dadlene og eggehviten og kjør massen jevn

** Blir den litt for klissete, kan du kna den med litt mandelmel eller kokosmel på benken

** Trill 35 gr store biter til fingertykke «pølser»

** Jeg fikk 12 stk ut av denne deigen

** Stek de på 180 ´c i 12 minutter

** Avkjøl og ringle over litt smeltet, sukkerfri sjokolade (evnt dypp hver ende i sjokolade)

Alt du trenger for å lagde disse får du på Sunkost Storbyen Sarpsborg

Og med litt lakris-te fra #Pukka kan arbeidsdagen bare begynne <3

 

9 Comments

  1. Pingback: Alle juleoppskriftene samlet i ett innlegg – LAVKARBO – Elisabeth Holm

  2. Pingback: Mine beste oppskrifter til jul – uten gluten & sukker – Elisabeth Holm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *