Mocca Frappè | Lavkarbo

Jeg elsker Frappè! Det er bare så trist at den man kjøper ute er full av sukker! Det er selvfølgelig greit å unne seg innimellom. Men når du vil ha frappè HVER dag, sånn som meg, så blir det litt mye…

image

Derfor har jeg laget mine egne versjoner av denne deilige sommerdrikken!

image

Mocca Frappè!! Til ett stort glass:

1 sterk espeesso

6 ruter sukkerfri eller minst 70% sjokolade

*** Ha espresso og sjokolade i glasset du skal bruke og la det smelte sammen.

Isbiter

Fløte (evnt. mandelfløte)

Mandelmelk (evnt vanlig melk)

Stevia vanilje (dråpeflaske)

Lecitin pulver

*** Fyll glasset helt opp med isbiter, ha i 1 ts lecitin og hell på med fløte og melk ca 50/50. Tilsett 2-6 dråper stevia (du må selv velge hvor søt du vil ha den)

*** Hell hele blandingen over i en blender og kjør til blandingen er jevn og kremet. (PS! Du kan droppe lecitin, men da vil du ikke få en silkemyk og kremet konsistens) 🙂

image

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *