Taco – nok en genial måte å bruke kikertrøra på!

I dag har vi koset oss med taco. Jeg elsker taco! Men synes det er synd at det blir så mye raske karbohydrater pga lefser eller skjell.

Jeg har prøvd flere av de såkaldte lavkarbolefsene, men synes dessverre ikke de er så veldig gode, og i tillegg er de fulle av tilsetningsstoffer og laget av veldig mye rart.

I dag brukte jeg den unike kikert-røra til å lage lefser og det var helt nydelig 🙂

Det eneste du trenger er like deler vann og kikertmel, pisk sammen og stek som pannekaker i godt med smør 🙂

13329741_1698297497085521_1137281642_n

13319011_1698297427085528_1665167184_n

13336452_1698297433752194_1739223474_n

One Comment

  1. Torbjørg Liavåg Eikeland

    Dersom du passer på å ikke steke de for hardt og legger en tallerken over hver ferdigstekt lefse, brekker ikke de så lett og blir mykere. De kan bli litt «korte» i konsistensen nemlig! 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *