Superenkel pizza m/ bunn som knaser og ikke smaker egg! -glutenfri, melkefri og eggefri

For de av dere som fikk me dere gårsdagens Pannekakeinnlegg, så vet dere allerede at den fantastiske røra kan brukes til mer enn bare pannekaker! Her har jeg laget pizza. Røren består som sagt av 1 del vann og 1 del kikertmel, that´s it! Nesten for godt til å være sant? Ja, det mener jeg også… Men sånn er det altså.

13342006_1698297477085523_579722921_n

Stek røra som en pannekake i litt godt med smør eller kokosfett. Når den er ferdig slenger du den over på et stekebrett og fyller med det du måtte ønske av godsaker <3

13336257_1698297430418861_246431115_n

Denne bunnen blir sprø og god og smaker hverken egg eller blomkål, som veldig mange andre bunner av den sunne typen gjør. Kos deg!

Ps! Husk at du kan lage masse røre og ha den i kjøleskapet i en hel uke. Så tar du den bare frem og steker en og en pannekake etter hvert som du ønsker det 🙂 Genialt!

-Elisabeth

 

5 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *