Røren som kan brukes til alt! – glutenfri, melkefri, eggefri

Jeg har forelsket meg på nytt! Denne gangen i en simpel RØRE! Den består av bare to ingredienser, nemlig kikertmel og vann! Altså kik-ert-mel, ikke kikkert-mel 😛

Oppskriften er fra kurset lillegutt og jeg var på hos Sprudlende Sunn og den kan brukes som pizzabunn, taolefse, wrap eller bare som en vanlig pannekake! Og det mest fantastiske er at du kan lage en stoooooor porsjon og oppbevare den en hel UKE i kjøleskapet. Så tar du den bare fem når du vil ha én og én pannekake (eller pizzabunn! eller wrap!)

13330491_1698297417085529_1190676612_n

Det eneste du trenger er like deler vann og kikertmel. That´s it! Er ikke det litt for godt til å være sant?

De stekes som vanlige pannekaker i litt godt smør eller litt kokosfett, og nytes helst varme. Ønsker du å lage pizza, så steker du en LITT tykkere pannekake, legger den over på et stekebrett når den er ferdig stekt på begge sider, fyller med det du ønsker og steker den til toppen er gyllen <3

13329670_1698297400418864_1820000353_n

I dag har jeg valgt å spise den som en helt vanlig pannekake med Oatly havrerømme, banan, ferske blåbær og kokossukker <3 Nydelig, altså!!

13318910_1698297393752198_785639728_n

-Elisabeth

 

6 Comments

  1. Ann

    Hei :). Kom tilfeldigvis over bloggen din, via FB. Ble nysgjerrig, og klikka meg inn. Fant så denne røra, som gjør meg nyfiken. Den skulle jeg gjerne prøvd. Leita litt etter oppskrift, for selv om røra består av 2 ingredienser, så er jeg ikke erfaren nok til å skjønne mengdefordeling :). Så mitt spørsmål er jo da om hvor mye mel og vann du bruker til røra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *