KetoLabben

After Eight med god samvittighet

AFTER EIGHT SJOKOLADE

okosjokolade_pre-DSC_2423

Disse er bare nydelige! Det er Økosjokolade sin oppskrift. I løpet av mine filmer som skal lages de neste 4 ukene, er dette en av oppskriftene vi har valgt ut å vise deg hvordan du lager. Men frem til filmene er spilt inn og klare til sending, så får du oppskriften på trykk her 🙂  #sponset innhold

 

Ingredienser:
SJOKOLADE:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g agavesirup
20 g yaconsirup
1 ts vaniljepulver

PEPPERMYNTEFYLL
4 ss Sukrinmelis
4 ss FOS
2 ts Artisana kokosnøttolje
2 ss vann
8-10 dråper peppermynteolje
Litt vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Lag sjokoladen først ved å smelte kakaosmør og kakaomasse i vannbad og deretter vispe inn de øvrige ingrediensene. Hell halvparten av sjokoladen i et ca 2-3 mm lag i bunnen av en plastboks eller liknende. Sett i fryseren. Lag peppermyntefyllet ved å blande alle ingrediensene i en bolle. Når sjokoladen har stivnet sprer du fyllet tynt og jevnt over sjokoladen. Hell på resten av sjokoladen og sett tilbake i fryseren til den er stiv. Når den er stiv kan den deles opp i ønskede biter. Oppbevares i kjøleskap til servering.

One Comment

  1. Linda Marie Hoem

    Hei!
    Har aldri klart å lage egen sjokolade, så lurer på hvor mange gram av sukkerfri sjokolade jeg må bruke i oppskriften?
    Bruker den lilla SoFree sjokoladen til baking og godteri-laging!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KetoLabben