Yoghurt naturell med masse digg!

Jeg er så glad i det her! Spesielt de gangene jeg har tatt meg tid til å «granolere» havregryn. Det gjør jeg så enkelt som ved å koke opp 150 gr Fibersirup Gold i stekepanna, sammen med 4 ss Sukrin Gold. Når det er smeltet blander jeg inn ca 4 dl Store, økologiske Havregryn. Så steker jeg det i ca 5 minutter. Rør om på det hele tiden, så det ikke blir brent. Strø det utover et bakepapir og la det avkjøle. Dette blir skikkelig sprøtt, søtt og godt 🙂

13014922_157263964669668_2000030675_n

Jeg rister også litt kokos. Jeg elsker kokos, men jeg synes at helt naturelle kokosflak smaker litt lite. Så disse steker jeg ca 5 minutter i tørr stekepanne.

13022371_157326474663417_649585934_n

13020086_157257248003673_1631066337_n-1

I glasset har jeg lagt lag på lag med naturelle yoghurt, granolert havregryn, hakkede jordbær, rista kokosflak og Fibersirup Gold <3 Du får kjøpt Fibersirup på Sunkost og Funksjonellmat 🙂

13023368_157263714669693_1486005505_n

13059805_157263798003018_65822181_n

13020425_157264071336324_1629038609_n

13023680_157264024669662_324789814_n

 

 

 

One Comment

  1. Pingback: Hytteost, nå med ekstra mye proteiner! – Elisabeth Holm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *