Bli med oss inn på Mother Boah! En av Norges mest fremadstormende nettbutikker!

Er du en av de som ikke synes det er like kult å kle seg i det alle andre gjør? En som vil ha noe litt utenom det vanlige og som det ikke finnes 200.000 kopier av? Da er dette nettbutikken for deg! Du finner facebooksiden her: MOTHER BOAH

Du finner de også på Instagram under «Mother Boah» + «Loika» + «Ruga» 🙂

For å komme direkte til nettbutikken klikker du HER

Linnea, den eldste datteren min og meg har vært hos Rigmor, dama som står bak denne fantastiske nettbutikken. Hun holder til i Sarpsborg, og har et flott showrom. Vi har valgt ut våre favoritter. Sommeren går vi i møte med farger og deilige behagelige plagg. Jeg tviler på at Linnea kommer til å gå rundt som en indianer, men vi måtte bare prøve. Linnea er forresten modell på Face Model & Management og hennes portefølje kan du ser HER 🙂

Hår og Makeup by STUDIO FACE

Bli med oss gjennom alle antrekkene vi prøvde!

 E 9

E 10

De buksene her, altså!! De kan jeg nesten dø litt for. Finnes i mange ulike farger og mønster. Klikk deg rett inn på de HER

E 11

E 4

E 5

E 1

E 2

IMG_9640

L 2

Untitled

IMG_9661

IMG_9664

IMG_9665

IMG_9666

IMG_9668

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *