Marsipan- & Sjokoladetrøffel

Ingenting slår sjokolade! Bortsett fra sjokolade OG marsipan sammen <3

12834486_1665207760394495_1940185256_n

Lag 1:

*** 75gr Fibersirup Clear, varmes opp til kokepunktet

*** Mål opp 75 gr mandelmel (ikke den fettreduserte)

*** Rør raskt sammen

*** Trykk massen ut i en form på ca 12×18 cm (en litt stor matboks f.eks) Legg bakepapir eller plastfolie i bunnen

*** Sett til avkjøling

12784586_1665207767061161_1113091121_n

Lag 2:

*** Mål opp 60 gr kremfløte og 150 gr sukkerfri, mørk sjokolade

*** La det smelte sammen på svak varme i en kjele

*** Avkjøl litt og hell det over lag nr.1

*** Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet

12804198_1665207773727827_171271591_n

*** Nå skjærer du opp konfekten i passelige biter og ruller hver bit i Carobpulver, eller råkakaopulver 🙂

12825639_1665207770394494_1612758954_n

2 Comments

  1. Pingback: Mine beste oppskrifter til jul – uten gluten & sukker – Elisabeth Holm

  2. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *