På en krakk ved en benk i Salem…

Jeg brukte noen dager på å bli kvitt janteloven og alle tanker om alt jeg IKKE kan og IKKE tør.

Men da jeg først innså at jeg både KAN og TØR, så var jeg i gang. Og 13 av oppskriftene ble utviklet allerede der og da.

Jeg er målløs! Jeg er glad!!! Jeg er lettet!!! Jeg er spent!! Jeg er forfatter!!

Nå er boka ferdig!!! Tenk at den faktisk har kommet på papir mellom to permer!!

23.september 2015 begynte bokspiren å vokse i meg. På en krakk ved en kjøkkenbenk i et enormt hus i Salem, Oregon.

Det har vært en veldig hektisk prosess. Det har vært mye grubling, handling, testing, baking, fylling, pynting, kjøring og sist men ikke minst styling og knipsing av bilder! Sistnevnte er det flinke Lise M. S. Jacobsen, bedre kjent som #hverdagslykkelise som står for!

Lørdag 12.mars er datoen for hovedlanseringen. Og første runde med salg og signering skjer i min egen hjemby på Storbyen Kjøpesenter. Deretter følger Ark på Østfoldhallen den 14.mars, The Room på Paleet i Oslo den 15.mars og Vivo på Torp den 16.mars.

Etter denne runden tar jeg en velfortjent tur til Tyrkia og fortsetter signeringsrunden i hele Norge etter påske!

12804442_1664179267164011_1367293565_n

12576088_1664178903830714_1503172266_n

Morten på markedsavdelingen er om mulig enda mer entusiastisk og glad enn undertegnede 😀

12782564_1664177943830810_631133081_n 12822138_1664178147164123_1275604107_n

Jeg håper dere gleder dere med meg!

11 Comments

 1. Gratulerer med finfin kakebok!
  Jeg er ikke noe bakegeni og har et spørsmål til oppskriften «Key Lime Pie» – er det riktig at det skal være 300 g kjeks og 200 g smeltet smør i bunnen? Jeg har forsøkt å lage den – og sidene bare smelter og forsvinner. Noen ideer om hva jeg gjør feil?

  1. bareholm

   Hei 🙂 Beklager at dette svaret kommer så sent, jeg har vært på ferie 🙂 Mengden i bunnen stemmer, og jeg ser av bloggen din at du fikk det til på andre forsøk 🙂 Tusen takk for omtalen av boken min der 🙂 <3

 2. I dag fikk jeg «Boka» med stor B i posten, koselig signert av deg Elisabeth!
  Det var virkelig et stjerneskudd på alle måter.
  Først og fremst vil jeg si at boka er helt fantastisk. Ikke bare er det en kokebok, men en eventyrlig reise.
  Fra første side blir jeg dratt inn i en historie om alt fra barnlig lykke, kjærlige bestemorhender, hverdagsliv, uforglemmelige øyeblikk, ærverdig familiehistorie, tradisjoner og kvinnerollen til duften av blomster, lukten av kaker, smaken av sjokolade og ikke minst drømmen om alle kakene jeg har lyst til å bake. En helt unik bok!
  Så blir jeg slått av etterordet og alt det har kostet å følge drømmen. At det har kostet kombinert med at det faktisk har blitt noe av. At du har vunnet over janteloven, skeptikere, kritikere og praktiske utfordringer er en ting, men du har vunnet over deg selv er den flotteste seieren! At dette er deg og din drøm fult og helt stråler ut fra boka fra første stund!
  Boka kom på det mest perfekte tidspunkt. Her har jeg noen dager gått å grublet i tåkeheimen og skalket lukene. Alt som minner om utvikling, nye steg, tanker, ønsker, håp og drømmer skaper frykt. Så tenker jeg at sånne dager har du helt sikkert hatt mange av på din vei.
  I dag har jeg virkelig kost meg. Tittet på bilder, lest oppskrifter. Tenkt på hvilken kake jeg skal begynne med og ikke minst: Når kommer boka for oss som ønsker å bake uten mel og sukker 😀

  Så tilslutt gratulere med ny nettside!
  Den er delikat, spennende og lett å finne fram i.

  Du er unik! Lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *