OMG Snickerskuler!

Facebook cover foto: Sunkost

#inneholder annonselink

Dette er en av de tingene vi lager på mine snop-kurs. Og felles for mange av deltakerne er at de reagerer på hvor fort gjort det er, og hvor mange kuler man får ut en så liten oppskrift.

Dette er noe av det beste i verden!  OMG!! Snickerskuler! De kan oppbevares i 2-3 uker, men jeg tviler på atd u klarer å la de stå så lenge. Det gjør i hvert fall ikke jeg…!

10681629_1642858685962736_2146591972_n-1890278-12-1451063392399

Til 30 snickerskuler trenger du:

120 gr fibersirup (vanlig sirup hvis du kan spise sukker)

4 ss sukrin gold (brunt sukker hvis du tåler det)

1/2 ts salt

30 gr peanøttmel

70 gr finhakkede, salte peanøtter

Sjokolade til trekk, jeg smeltet 200 gr sukkerfri sjokolade

Hakkede peanøtter til pynt

12434404_1642858662629405_1569494051_n-1890278-12-1451063457826

Slik gjør du: 

-Ha sirup og sukker i en kjele og varm opp til det bobler

-Tilsett resten av ingrediensene og bland.

Det blir en litt tykk, «grøt»-masse.

-Avkjøl 20-25 minutter, da er msssen fast nok til at du kan trillekuler. Du får 30-4» små kuler avhengig av størrelsen.

-Sett kulene i fryseren i ca 20 minutter mens du smelter sjokolade, jeg smelter den over vannbad.

Dypp hver kule i sjokolade, legg de på et bakepapir for å tørke

Litt før de har tørket helt, strør du over hakkede peanøtter

12434430_1642858679296070_801022655_n-1890278-12-1451062574802

SNICKERSKULER

12435741_1642858669296071_306763234_n-1890278-12-1451063434642

Jeg har laget et påskehefte i år med 19 deilige oppskrifter på bl.a Twix, Kinderegg, sjokoladefontand, geléfigurer og mye annet godt! Alle oppskriftene er glutenfrie og sukkerfrie og passer til deg som spiser lavkarbo uansett om det er for å være frisk eller for å gå ned i vekt. Heftet er også ypperlig for de med cøliaki og diabetes. Og du! Følg meg gjerne på Snapchat @frkholms.

Lavkarbo oppskrifter. bilde

Facebook cover foto: Sunkost

På Soma.no er det vinterkampanje nå, kanskje du vil ha med deg noen av de gode tilbudene? Klikk på bildet under.

20 Comments

  1. Pingback: Snickerskuler fra Frøken Holm | annabuda

  2. Pingback: bareholm.no - Sukkerfri Crispo - Med bare TO ingredienser!

  3. Adriana

    Jeg skal lage snickerkuler men jeg vet ikke hvilken type sjokolade jeg skal bruke ? Det fins mange forskjellige sjokolade uten sukker, kan jeg bruke Cavalier/ Belgian chocolatier ? Jeg har cøliaki
    Mvh. Adriana

  4. 侵權侵權,廿三條,膠鐵,強拍,再執劑回鍋肉廿三條,當香港市民o既人權就快比班土共同官商大聯盟侵到渣都無得剩而CCTVB仲要做埋幫兇兼合夥人之際,呢班淨係識跟人口水尾o既友仔,仲o係度風花雪月拗文砌字駁嘴駁舌心態同河蟹CCTVB +10cents 如出一轍.有云: If it looks like a duck, walks like a duck and sounds like a duck, it is a duck.

  5. I thought normally when you're checking out of the hotel, the front desk will need to call the housekeeping to ensure the room is fine before you can actually check out? Like they will need to see if you've damaged anything/ate anything in the fridge that need extra cost? They should have checked the entire room! Sigh, I feel you.

  6. Pingback: Oppdatert igjen!! Mine beste oppskrifter til jul – Elisabeth Holm

  7. Pingback: Suksessrike Snickerskuler | Noras Hjemmelagde

  8. Pingback: Mine 20 “must haves” i matskapet! – Elisabeth Holm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *